Gică Hagi este în continuare supărat pe Eric: „Întrebați-l pe el când o să revină”

Ionut Neamţu    Andrei Șchiopu   
în Gheorghe Hagi
02/09/2019, 10:33
Gică Hagi este în continuare supărat pe Eric: „Întrebați-l pe el când o să revină”
Gică Hagi. Sursă foto: sportspictures.eu

Gică Hagi este în continuare supărat pe Eric, despre care spune că nu arată cum ar vrea el. Antrenorul a vorbit la finalul meciului cu FCSB despre situația în care se află brazilianul la echipă. Viitorul Constanța a pierdut în deplasare partida cu FCSB, 1-2. Golurile vicecampioanei României au fost înscrise de Adi Popa și Harlem Gnohere, în timp ce pentru constănțeni a punctat Gabi Iancu.

Gică Hagi este supărat în continuare pe Eric

Gică Hagi a vorbit la finalul disputei cu FCSB despre situația lui Eric la echipă: „E accidentat, s-a lovit miercuri. Vom vedea când o să revină. Întrebați-l pe el, să va zică când va reveni. Când o să arate cum trebuie, când o să fie așa cum îmi place mie, pentru că mi-a promis. Îmi pare rău că nu îl avem în echipă, pentru că eu planificasem cu el în echipă, nu acasă în vacanță”.

„Trebuie să slăbești. Ştii fotbal mai mult decât mine, poate. Dar, în echipa mea trebuie să alergi, să arăți cum trebuie. Jucătorul face diferența, iar la mine trebuie să stai bine din punct de vedere fizic, altfel nu merge, e greu”, a mai spus Hagi.

  • 33 de ani are Eric de Oliveira
Eric de Oliveira executând un penalty. Sursă foto: sportpictures.eu
Eric de Oliveira executând un penalty. Sursă foto: sportpictures.eu

La Viitorul nu se acceptă kilogramele în plus

Gică Hagi a explicat că la clubul său, nu se acceptă kilogramele în plus: „La mine da. asta e prima condiție, să poți să te simți foarte bine, să fii mare. Așa, în fotbalul de azi pe mâine, se poate orice. în fotbalul mare trebuie să ai anumite condiții că să poți să aspiri la nivelul acela”. Eric a avut de-a lungul timpului probleme cu greutatea și a fost acuzat în mai multe rânduri că nu este tocmai „slim fit”.

Brazilianul în vârstă de 33 de ani a egalat recordul lui Wesley Lopez de 64 de goluri. Eric mai are nevoie de un singur gol pentru a deveni cel mai bun marcator străin din istoria Casei Pariurilor Liga 1.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Eric de Oliveira, conform transfermarkt.com
Închide ×