Fotbal international

Gică Hagi, euforic după România U21 – Ţara Galilor U21 2-0! “Poate fi o generaţie mai mare ca a mea”

12.10.2018 | 21:26
Gica Hagi euforic dupa Romania U21  Tara Galilor U21 20 Poate fi o generatie mai mare ca a mea
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a fost euforic după România U21 – Ţara Galilor U21 2-0, meci care a adus selecţionata de tineret mai aproape de Campionatul European U21 din vara anului viitor. Antrenorul Viitorului a comentat succesul obţinut de jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi şi a susţinut că generaţia lui Ianis Hagi poate fi la fel de mare ca cea care a reuşit calificarea în sferturile de finală la Campionatul Mondial din 1994.

“Sper ca generaţia asta să fie mai bună ca cea din care am făcut eu parte. Poate fi o generaţie mare. Acum trebuie să meargă spre succeul cel mare. Sunt mulţi jucători talentaţi, care au crescut frumos. Eu sunt doar o parte mică din acest angrenaj. Au lucrat bine cu Daniel Isăilă, la fel cum o fac acum cu Mirel Rădoi”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului România U21 – Ţara Galilor U21 2-0.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, euforic după România U21 – Ţara Galilor U21 2-0, dar şi precaut

Chiar dacă a fost euforic după meciul România U21 – Ţara Galilor U21 2-0, Gică Hagi a fost şi precaut şi a atenţionat că mai este un meci de jucat până la obţinerea calificării la Campionatul European din 2019. “Mai avem un meci de jucat. Trebuie ca jucătorii să aibă parte de linişte. Au fost precauţi în prima repriză, însă după pauză au intrat mai bine. Pasa dată de Ianis arată că este decar”, a mai precizat Gică Hagi.

România U21 mai are nevoie de un punct pentru a obţine calificarea la Campionatul European de tineret din 2019. Formaţia pregătită de Mirel Rădoi se poate califica la turneul final şi dacă obţine o remiză în meciul cu Liechtenstein.

ADVERTISEMENT