News

Gică Hagi exclude transferul lui Ianis la FCSB: “Va pleca numai în străinătate!”. Şi un alt jucător al Viitorului îl refuză pe Gigi Becali

11.06.2019 | 20:36
Gica Hagi exclude transferul lui Ianis la FCSB Va pleca numai in strainatate Si un alt jucator al Viitorului il refuza pe Gigi Becali

Gică Hagi nu-l lasă pe Ianis Hagi la FCSB! Tatăl și totodată managerul unuia dintre cei mai valoroși jucători din Liga 1 Betano spune că Ianis va pleca doar în străinătate de la Viitorul. 

Gică Hagi exclude transferul lui Ianis la FCSB

Gică Hagi a dezvăluit că Viitorul are mai multe oferte concrete pentru Ianis, însă încearcă să-i găsească o echipă unde va putea să evolueze constant, pentru a nu mai repeta experiența avută la Fiorentina.

„Ianis va pleca afară. Când se va întâmpla asta, vom vedea. Evaluăm, nu e nimic clar. Cresc cererile pe zi ce trece. Eu cred că va pleca afară în această vară. Nu știu ce sumă va fi, dar prima regulă la Ianis este să meargă să joace. Nu spun să fie titular obligatoriu, dar să facă parte din proiect.” – a spus Gică Hagi la emisiunea Fotbal Club de la TV Digisport.

Hagi crede că fiul său s-a descurcat bine în dubla cu Norvegia și cu Malta, considerând că ar fi putut să facă mai multe împotriva maltezilor.

„Am văzut că antrenorul a fost mulțumit de prestația sa cu Malta. S-a tratat jocul serios. Ianis a fost în nota echipei cu Malta, iar cu Norvegia a fost decisiv. Trebuia să riște mai mult cu Malta, dar a jucat mult pentru echipă, a pasat. Trebuia să caute și poarta, să încerce să marcheze.

Gică Hagi a dezvăluit că olandezul De Nooijer nu vrea să meargă la FCSB, deși Gigi Becali dorește să-l transfere. Fundașul caută un transfer în străinătate, iar dacă acesta nu se va materializa, el va rămâne la Viitorul.

Ianis trebuia să bată acea lovitură liberă. Decarul bate lovituri libere. Acesta este rolul lui, e foarte bun la faze fixe. În plus, era vorba despre un băiat tânăr, iar Keșeru era un jucător cu experiență. Eu, dacă eram în locul lui, luam mingea și băteam, nu mă interesa de altcineva. ”