Fotbal intern

Gică Hagi explică de ce una dintre ”perlele” sale a dispărut din lot: ”Trebuia să fie anul lui”

03.05.2019 | 19:35
Gica Hagi explica de ce una dintre perlele sale a disparut din lot Trebuia sa fie anul lui

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, a explicat de ce una dintre ”perlele” sale a dispărut din lot în ultima perioadă. Gruparea constănțeană a propus în acest sezon mai mulți jucători tineri de mare perspectivă, majoritatea au confirmat încrederea primită din partea ”Regelui”, dar unul dintre ei nu a dat randamentul scontat. Este vorba de Alexandru Măţan, considerat unul dintre cei mai tehnici fotbaliști din Liga 1 Betano.

Gică Hagi explică de ce una dintre ”perlele” sale a dispărut din lot: ”Nu cred că va mai apărea până la sfârşitul campionatului”

”De mult timp are o problemă fizică, a lui personală, şi continuă de o perioadă mai îndelungată. Nu e cu noi şi nu cred că va mai apărea până la sfârşitul campionatului. Trebuia să fie anul lui, dar problemele personale, adică fizice, l-au ţinut în afara lotului şi nu a avut continuitate. Cei care au jucat acum, cu siguranţă de acum şi până la meciul din finala Cupei, le vom da mai puţin spaţiu”, a explicat Gică Hagi dispariția din lot a lui Alexandru Mățan.

Fotbalistul în vârstă de 19 ani a jucat 20 de meciuri în acest sezon în toate competițiile, dar nu a reușit să înscrie decât un singur gol în partida cu Poli Iași din optimile de finală ale Cupei României. Alexandru Mățan a jucat ultima dată la 1 aprilie în meciul din Liga 1 Betano cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar trei zile mai târziu a rămas pe banca de rezerve la întâlnirea cu U Craiova, din prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Gică Hagi îl felicită pe Alexandru Mățan după golul marcat în meciul Concordia Chiajna - FC Viitorul
Gică Hagi îl felicită pe Alexandru Mățan după golul marcat în meciul Concordia Chiajna – FC Viitorul

Gică Hagi își va odihni vedetele pentru finala Cupei României

FC Viitorul este calificată în finala Cupei României, acolo unde va întâlni Astra Giurgiu, la 25 mai, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Antrenorul Gheorghe Hagi a anunțat că jucătorii care au evoluat mai mult în Liga 1 Betano vor fi odihniți la ultimele partide din campionat pentru a fi proapeți pentru meciul care poate aduce al doilea trofeu în vitrina clubului constănțean.

Antrenorul formației FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a lansat un atac dur la adresa conducătorilor UEFA, pe care îi consideră părtași la decăderea fotbalului din România. ”Regele” vrea să facă o petiție la forul continental, dar primul care se opune unui astfel de gest este finanțatorul FCSB, Gigi Becali. În schimb, Hagi a fost inclus într-un top al celor mai buni fotbaliști din ultimii 25 de ani.