Sport

Gică Hagi explică strategia Farului: „Vrem să fim cei mai buni!”. Ce a spus despre noul stadion de la Constanța

Gică Hagi a vorbit despre strategia de la Farul, explicând că dorința sa cea mai mare este ca formația să devină din nou campioana României în viitor.
25.05.2022 | 22:50
Gica Hagi explica strategia Farului Vrem sa fim cei mai buni Ce a spus despre noul stadion de la Constanta
Gică Hagi și-a întărit echipa cu doi jucători experimentați, Torje și Benzar și cu un ivorian de perspectivă. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” a vorbit și despre stadionul modern care se va construi la Constanța, spunând că se mai așteaptă o aprobare până să înceapă construcția.

Gică Hagi explică strategia Farului

Gică Hagi a vorbit despre strategia Farului și explică faptul că dorința sa este de a deveni din nou cel mai bun din România: „E greșit ca abordare! Sunt două lucruri, una e partea administrativă, pe care orice club trebuie să o aibă, iar banii să fie folosiți pentru a-ți îndeplini obiectivele și o parte tehnică, de care răspund, pe care o coordonez, pentru că am implementat un concept bun, unde am inventat jucători pentru echipele naționale. Iar proiectul nostru a devenit câștigător.

ADVERTISEMENT

Din fericire pentru mine, clubul meu are toate departamentele puse la punct, toți oamenii din club sunt foști fotbaliști, care au jucat fotbal la nivelul cel mai mare, iar clubul din acest motiv poate a fost pe profit sau pe zero. Arătăm foarte bine și nu mai spunem de jucători, toți au venit bine la noi, s-au simțit bine”.

„Cred că e un club de succes, un club cu stabilitate și în vara trecută s-a întâmplat un eveniment mare la Constanța și ne-am unit când toată lumea se dezbina.

ADVERTISEMENT

Noi avem o singură strategie, de a deveni cei mai buni în timp cu tineri și cu talent.

Am vreo 100 și ceva de oameni pe toate departamentele, eu am muncit pe partea tehnică și m-am implicat puțin și pe partea administrativă”, a mai spus Gică Hagi, la TV DigiSport.

Ce spune Gică Hagi despre construcția noului stadion de la Constanța

„Farul e singurul brand care are pe tricou patru multinaționale și eu cred că este bine. Lucrurile nu sunt ușoare, sperăm să se facă mai bine lucrurile încet, încet.

ADVERTISEMENT

Eu am vorbit de multe ori, am spus că în România trebuie să vină oameni care se pricep la business, care să gestioneze bine cluburile, să facă marketing”, a continuat „Regele”.

Gică Hagi a spus că și-ar dori ca stadionul de la Constanța să fie gata în vara anului 2024: „La noi se știe bugetul nostru pe cinci ani. E făcută de cinci ani planificarea, sunt interne, ale noastre, investim în dezvoltare și vrem să progresăm”.

ADVERTISEMENT

„Dacă se dorește, din punctul meu de vedere, în 2024 cred că se poate realiza. Partea de la Constanța își dorește, așteptăm aprobarea de la București și din punctul meu de vedere cred că vom putea juca pe el în vara lui 2024”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT