Gică Hagi exultă după victoria cu CFR Cluj: „Un rezultat extraordinar pentru noi”

Ionuţ Cataramă   
în Viitorul
02/09/2018, 21:00
Gică Hagi exultă după victoria cu CFR Cluj: „Un rezultat extraordinar pentru noi”
Gică Hagi exultă după victoria cu CFR Cluj

Viitorul a câștigat cu 2-1 partida jucată în Gruia cu CFR Cluj și a ajuns la zece puncte strânse în șapte etape. La finalul partidei, Gheorghe Hagi s-a arătat încântat de performanța băieților săi.

Gică Hagi exultă după victoria cu CFR Cluj

Hagi l-a lăudat pe Mihai Voduț, omul zilei pentru Viitorul, dar nu a uitat nici de George Țucudean, despre care a spus că a jucat „pe gratis” pentru Viitorul și a contribuit decisiv la câștigarea titlului din urmă cu doi ani.

Managerul celor de la Viitorul a dezvăluit și sfaturile pe care le-a oferit tinerilor Denis Drăguș și Tudor Băluță, convocați de Cosmin Contra la echipa națională a României.

„Fotbalul e făcut din oportunități. În această seară am fost inspirat cu schimbările. Știam că vom întâlni o echipă experimentată, dar cu moralul lovit. Mă bucur că schimbările mele au adus ce trebuie. E un rezultat extraordinar pentru noi. Voduț a fost în carantină un an și jumătate. Își pierduse încrederea, mă bucur pentru el că a marcat. Aveam nevoie de atacant experimentat, sper că el va fi acela. 

Vom lucra foarte bine în această vacanță, să încercăm să facem un an bun. Uitați de play-off și de titlu, drumul e lung. Vedem ce se va întâmpla de la o etapă la alta. Îmi pare rău de CFR Cluj și de Steaua. Aceasta e realitatea fotbalului românesc. Noi am avut onoarea de a luat un jucător foarte bun pe gratis la acel moment. George a jucat aproape pe gratis la noi. El ne-a făcut campioni. Le-am spus și lui Drăguș și lui Băluță să uite de echipa națională. Să stea liniștiți și să se gândească la CFR Cluj. Ei în opt luni au ajuns din rezerve la juniori, la oameni care fac parte din lotul primei reprezentative” – a spus Gică Hagi la o televiziune de sport.

Închide ×