Sport

Probleme pentru Gică Hagi înainte de FCSB – Farul. Nu se va putea baza pe trei jucători importanți

Gică Hagi se vede nevoit să abordeze duelul cu FCSB din prima etapă a play-off-ului fără trei jucători importanți. Toți au fost aduși în perioada de mercato din iarnă.
13.03.2022 | 17:21
Probleme pentru Gica Hagi inainte de FCSB  Farul Nu se va putea baza pe trei jucatori importanti
ADVERTISEMENT

După ce a învins fără emoții FCSB în sezonul regulat din Casa Pariurilor Liga 1, scor 2-0, Farul lui Gică Hagi speră să repete isprava și mâine seară, la debutul în faza play-off-ului. Misiunea nu va fi, însă, deloc ușoară, pentru că problemele de lot își pun amprenta asupra echipei.

Gică Hagi nu se va putea baza pe trei jucători importanți în duelul cu FCSB

Concret, trei dintre jucătorii de bază nu vor putea evolua în partida programată luni, 14 martie, la 21:00. Este vorba despre Gabriel Iancu, Dragoș Nedelcu și Michael Omoh, toți aduși în perioada de mercato din iarnă.

ADVERTISEMENT

Iancu a revenit după accidentare, la antrenamentul de azi s-a accidentat iar. Cred că e o întindere destul de serioasă, din ce mi-au zis la prima contestatare. Nedelcu nu poate să joace.

Nici Omoh, care a luat cartonaş galben la prima atingere la Craiova. Suntem ceilalţi, sper să reuşim un meci bun, să ne impunem principiile: presiunea şi posesia”, a declarat „Regele”, la conferința de presă premergătoare duelului care va avea loc tot pe Arena Națională, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, deși sâmbătă a fost organizat acolo un concert caritabil în sprijinul refugiaților din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi vrea să le administreze roș-albaștrilor o nouă înfrângere

În ciuda problemelor cu care se confruntă, Gică Hagi nici nu concepe ca Farul să nu obțină din nou toate cele trei puncte. Cu atât mai mult cu cât obiectivul pentru ultima parte a campionatului este unul cât se poate de îndrăzneț.

Trebuie să ne impunem şi să avem capacitatea de a încerca să fim mai buni decât ei. Un meci greu din toate punctele de vedere, dar toţi suntem motivaţi şi sperăm să o facem mai bine decât ei.

ADVERTISEMENT

Farul merită calificarea în play-off, am făcut lucruri foarte bune. Am început o muncă împreună, de anul trecut, din vară şi uşor-uşor ne cunoaştem mai bine.

În play-off, cel mai accesibil obiectiv pentru noi e clasarea pe locul trei, ceea ce poate fi şi o ieşire în Europa. În campionatul regulat, am demonstrat că putem juca foarte bine cu echipele mari”, a explicat tehnicianul „marinarilor”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul Constanța: 2,07 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT