Sport

Gică Hagi, fericit după Farul – FCSB 3-1: „Dovedim că suntem buni! Jucătorii s-au depășit”

Gică Hagi a fost fericit după victoria Farului în duelul cu FCSB, scor 3-1, partidă la finalul căreia și-a lăudat jucătorii pentru felul în care au evoluat.
01.09.2022 | 01:05
Gica Hagi fericit dupa Farul  FCSB 31 Dovedim ca suntem buni Jucatorii sau depasit
Gică Hagi, fericit după Farul - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” nu se entuziasmează prea mult și îi avertizează pe jucători că mai sunt multe meciuri de jucat în campionat și că trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

Gică Hagi, fericit după Farul – FCSB

Gică Hagi a fost fericit după victoria Farului în duelul cu FCSB, mai ales că „marinarii” veneau după o victoria la același scor și împotriva CFR-ului.

ADVERTISEMENT

„Regele” a fost mulțumit de fotbaliștii săi, pe care i-a lăudat pentru felul în care au jucat: „Dovedim că suntem pe drumul bun, că avem un lot bun și vor veni lucruri bune, zic eu.

Trebuie mentalitate și curaj, asta le trebuie jucătorilor, asta încerc să le spun, cred că asta s-a văzut în acest meci. A fost un meci dificil, FCSB e o echipă diferită față de FCSB, care atacă, care vrea să aibă mingea.

ADVERTISEMENT

Cred că am făcut lucrurile bine. Jucătorii mei s-au depășit, important e să crezi… în două luni am făcut multe schimbări la echipă, n-are rost să zicem vorbe mari, arătăm bine, avem de luptat în continuare.

Drumul continuă și e lung. Doukoure mi-a plăcut, m-am uitat în cinci minute la un highlight de-al lui. E unul dintre jucătorii optari foarte, foarte buni.

ADVERTISEMENT

Alibec și Munteanu n-au avut probleme, cred că alții au avut probleme cu ei. Trebuie să-i înțelegi, au nevoie de oameni care să îi înțeleagă, ai nevoie de mentori care să te ajute și au nevoie de antrenori adevărați”.

„Fiorentina l-a format pe Munteanu, la fel cum a fost și cu Ianis”

„Fiorentina l-a format pe Munteanu, nu știu ce le fac, dar vin dezvoltați fizic și mental, vin foarte bine, la fel a fost și cu Ianis.

ADVERTISEMENT

E foarte bine să ai o experiență în afară, pentru că e cu totul altceva față de România, e concurența foarte mare și probabil românului i se dau mai puține șanse, pentru că nu mai sunt cotați ca pe vremea mea”, a continuat Gică Hagi.

„Jucătorul român e talentat și creativ, la mansardă stă bine! FCSB e o echipă talentată, dar și noi cred că suntem talentați, am demonstrat că echipa are mult talent.

Eu sunt pe parte tehnică, nu sunt pe parte administrativă. Trebuie să lăsăm timpul să demonstreze, vor fi momente bune și mai puțin bune. Trebuie să stăm cu picioarele pe pământ, mai ales eu, pentru că fac tactica, fac echipa”, a mai spus „Regele”.

ADVERTISEMENT
Tags: