Fotbal intern

Gică Hagi, fericit după victoria de la Iași: ”Cadoul jucătorilor este să creadă în mine”. VIDEO

03.02.2020 | 22:26
Gica Hagi fericit dupa victoria de la Iasi Cadoul jucatorilor este sa creada in mine VIDEO
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, s-a declarat fericit după victoria obținută în deplasare cu Poli Iași, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 23-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Gică Hagi, fericit după victoria de la Iași: ”Am fost inspirat în seara asta”

”Știam că va fi greu, pentru că Mircea Rednic a adus jucători buni. Mă bucur că am crezut în jocul nostru până la final. Am pus adversarul sub presiune și important că nu am cedat, am avut răbdare și până la urmă am găsit soluții”, a spus ”Regele”.

ADVERTISEMENT

”Am fost inspirat în seara asta. Cadoul jucătorilor este să creadă în mine că putem face lucruri importante. Mai avem trei finale, meciuri foarte grele, dar și noi suntem buni”, a declarat Gică Hagi fericit după victoria de la Iași.

Conferința de presă susținută de Gheorghe Hagi după meciul cu Poli Iași.

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 3. Februar 2020

”Nu suntem mulțumiți de suma pe care am luat-o pe Țîru”

”Țîru știam de câteva zile că poate pleca, era o șansă pentru el. Nu suntem mulțumiți de suma pe care am luat-o, dar sunt alții în spate care așteaptă. El e de la început cu noi și merita să plece”, a afirmat Hagi despre transferul căpitanului la Jagiellonia Byalistok.

ADVERTISEMENT

FC Viitorul a învins în deplasare Poli Iași, scor 2-1, în ultimul meci din etapa a 23-a din Casa Pariurilor Liga 1 și primul al lui Mircea Rednic pe banca tehnică a moldovenilor. Cu această victorie, trupa lui Gică Hagi a urcat pe poziția a cincea și păstrează șanse reale pentru un loc de play-off.

Hagi, premiat la Iași

Înainte de începerea meciului Poli Iaşi – FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a fost premiat de ofialități cu două zile înaintea împlinirii a 55 de ani. Mihai Chirica, primarul Municipiului Iaşi, i-a înmânat lui Hagi o diplomă de recunoştinţă ”pentru o viaţă dedicată fotbalului şi promovării sportului românesc”.

ADVERTISEMENT

Oficialii clubului FC Viitorul au anunțat vânzarea fundașului Bogdan Țîru la formația Jagiellonia Bialystok, ocupanta locului nouă în prima ligă din Polonia.

Țîru a 3 goluri în 19 meciuri de campionat în acest sezon

Bogdan Țîru, în vârstă de 25 de ani, este un produs al Academiei Gheorghe Hagi și a jucat numai la FC Viitorul, cu două excepții de șase luni când a fost împrumutat de fiecare dată la FC Voluntari. Fundașul a câștigat titlul, Cupa și Supercupa României cu FC Viitorul.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, căpitanul Viitorului a jucat 19 meciuri în Casa Pariurilor Liga 1 și a reușit trei goluri și o pasă decisivă. El mai are două partide și două goluri în preliminariile Europa League și p prezență în Cupa României.

ADVERTISEMENT