Sport

Gică Hagi, fericit după victoria din meciul Petrolul – Farul 1-3: ”Avem o echipă talentată, dar nu o arătăm la maxim”

Gică Hagi a apărut zâmbitor după întâlnirea Petrolul - Farul 1-3, în urma căreia constănțenii și-au consolidat poziția de lideri în clasamentul din SuperLiga.
16.09.2022 | 23:55
Gica Hagi fericit dupa victoria din meciul Petrolul  Farul 13 Avem o echipa talentata dar nu o aratam la maxim
Gică Hagi a apărut zâmbitor după întâlnirea Petrolul - Farul 1-3, în urma căreia constănțenii și-au consolidat poziția de lideri în clasamentul din SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Marinarii” au dominat autoritar jocul și s-au impus fără prea mari probleme în partida de la Ploiești.

Ce l-a nemulțumit pe Gică Hagi în partida Petrolul – Farul 1-3

La finalul întâlnirii Petrolul – Farul 1-3, Gică Hagi a vorbit despre faptul că le-a transmis exact jucătorilor săi de ce au nevoie pentru a câștiga, dar în același timp este nemulțumit de anumite momente de joc.

ADVERTISEMENT

”Suntem fericiți că am câștigat în deplasare cu o echipă foarte puternică. Știam că trebuie să avem construcție și o circulație bună a balonului. Din păcate am avut acea pierdere de concentrare în repriza a doua și ei au venit peste noi.

Bine, era cumva normal pentru că și ei au forță. Avem o echipă talentată, dar nu o arătăm la maxim. Când vor fi cu toții la nivel bun va fi și mai bine.

ADVERTISEMENT

Avem 19 sau 21 sau 23 de jucători la toate naționalele, asta e gândirea noastră. Nu mă bag cine e selecționat, noi doar ne bucurăm pentru cei care merg la lot. Știu câți sunt la celelalte naționale, nu știu câți sunt la lotul mare”, a declarat Hagi.

Alibec revine la națională

Cel mai bun jucător al întâlnirii de la Ploiești a fost atacantul Denis Alibec, care a făcut un adevărat spectacol pe stadionul ”Ilie Oană”. Vârful lui Hagi a reușit o ”dublă” de senzație și a pasat decisiv la reușita lui Enes Sali.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 31 de ani a semnat cu ”marinarii” din postura de jucător liber de contract până la finalul acestui sezon din SuperLiga, iar din vară are opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Din informațiile FANATIK, Denis Alibec l-a impresionat pe selecționerul Edi Iordănescu, care a fost în tribunele stadionului ”Ilie Oană”, alături de Mihai Stoichiță. Astfel, după ultimele evoluții va fi convocat la națională pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia și Herțegovina.

ADVERTISEMENT

Alibec a jucat ultima oară pentru România pe 7 iunie, în meciul cu Bosnia, când a intrat în ultimele 16 minute. Atacantul care a evoluat până în această vară la Atromitos în Grecia, nu a fost convocat pentru ultimele două partide cu Finlanda și Muntenegru.

ADVERTISEMENT