Sport

Gică Hagi, deranjat de remarca unui jurnalist: „Cine sunteți dumneavoastră?”. Video

Gică Hagi, antrenorul Farului, a fost supărat după remiza obținută de elevii săi împotriva lui Gaz Metan Mediaș, scor 1-0 și a explicat ce nu a funcționat pe teren.
29.11.2021 | 22:20
Gica Hagi deranjat de remarca unui jurnalist Cine sunteti dumneavoastra Video
ADVERTISEMENT
29-11-2021
20:25

Gică Hagi, deranjat de un jurnalist la conferința de presă

Dacă la interviul de la finalul meciului, Gică Hagi a fost calm, lucrurile s-au schimbat în mod subit la conferința de presă, unde „Regele” s-a contrat cu un jurnalist:

Jurnalist – Per ansamblu, ați meritat un punct, dar rămâne acea rușine de penalty. Ion Crăciunescu a spus că n-a fost nici pomeneală de penalty. 

Gică Hagi – Cine sunteți dumneavoastră? 

Jurnalist – De la un post de radio din Mediaș. 

Gică Hagi – Un post de radio? N-are nume?

Gică Hagi – Eu am înțeles că a fost ofsaid la golul din prima repriză. Plus că a fost penalty la Jefte, iar fundașul vostru trebuia să fie eliminat!

Antrenorul constănțenilor este nemulțumit de faptul că jucătorii săi nu au reușit să câștige meciul, însă a găsit și un aspect pozitiv la finalul confruntării, și anume golul înscris în prelungirile meciului.

Gaz Metan Mediaș a deschis scorul în minutul 44 prin Vlad Morar, iar Jefte Betancor a egalat în minutul 90+4, după ce Adi Petre a obținut un penalty, în urma unui faul al lui Gabriel Moura.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, supărat după Gaz Metan – Farul 1-1

Gică Hagi a fost supărat după confruntarea dintre Gaz Metan Mediaș și Farul, scor 1-1, fiind nemulțumit că echipa sa nu a obținut o victorie. Nu numai jucătorii l-au deranjat, ci și stilul defensiv al adversarilor:

S-a schimbat sistemul la noi, trebuie să schimbi. Mijlocașii trebuie să joace, trebuie să fie mult mai activi.

ADVERTISEMENT

Am înțeles că a fost ofsaid la golul lor, dacă e să începem așa. La noi a fost și un penalty când l-a călcat pe Jefte.

Am întâlnit o echipă care nu a vrut să joace. Noi am jucat cu puști, așa suntem noi… dar nu e normal nici să dai doar 4 minute pe teren la cât s-a tras de timp”.

ADVERTISEMENT

„S-au jucat doar 40 de minute!”

Gică Hagi a continuat și i-a certat și pe adversari, despre care a spus că au tras de timp și că doar 40 de minute s-a jucat fotbal din totalul de 90 de minute.

Totodată, „Regele” a fost nemulțumit și de faptul că arbitrul a tolerat să se tragă de timp:

ADVERTISEMENT

„Cred că azi s-au jucat 40 de minute, în alte campionate se joacă mai mult fotbal, noi încercăm să facem ce știm noi mai bine.

Noi ne dorim, dar una e dorința, alta e putința. Trebuiau mai multe minute de prelungiri, nu am apucat să jucăm prea mult fotbal”.

„Avem mult de muncă în continuare, trebuie să punem capul în pământ și de la următorul meci să fim mai buni”, a mai spus Gică Hagi la finalul meciului.

ADVERTISEMENT