News

UEFA: Golul lui Gică Hagi e pe locul 1 ÎN ISTORIE!

UEFA a făcut un sondaj prin care îi provoacă pe fani să voteze cel mai frumos gol din istorie, iar Gheorghe Hagi e nominalizat în concurs cu un gol marcat în anul 2000, într-un meci de Liga...
Autor: Marian Popovici | 05.07.2014 | 15:33

UEFA a făcut un sondaj prin care îi provoacă pe fani să voteze cel mai frumos gol din istorie, iar Gheorghe Hagi e nominalizat în concurs cu un gol marcat în anul 2000, într-un meci de Liga Campionilor dintre Galatasaray şi Monaco! 

Românul conduce detaşat în clasament, cu peste 20.000 de voturi, la diferenţă mare de golul lui Zidane din finala Champions League din 2002 cu Bayer Leverkusen.

Gică Hagi a adunat cele 20.000 de voturi de la începutul lunii iunie cînd UEFA a început acest sondaj cu ocazia aniversării a 60 de ani de la înfiinţarea forului european.

Vezi AICI golul lui HAGI

Gheorghe Hagi a făcut istorie şi la campionatele mondiale prin golurile marcate. “Regele” a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale Campionatului Mondial din Statele Unite în victoria României împotriva Columbiei, scor 3-1.

Golurile spectaculoase ale lui Hagi sînt comparate de presă cu cele mai frumoase goluri de la acest Campionat Mondial. David Luiz a marcat un super gol de la 35 de metri în sfertul de finală cîştigat de Brazilia 2-1 împotriva Columbiei:

Loading the player…

Unul dintre cele mai spectaculoase goluri ale turneului din Brazilia a fost golul marcat de Robin van Persie împotriva Spaniei, scor 5-1, dintr-un plonjon spectaculos:

robin-van-persie-flying-header-against-netherlands-a

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE