Fotbal intern

Viitorul lui Ianis Hagi a fost decis de “Rege” ! Revine în Liga 1?

Ianis Hagi nu trece printr-o perioadă foarte bună la Fiorentina, iar Gică Hagi a luat o decizie în ceea ce priveşte viitorul fotbalistului.
05.12.2017 | 08:32
Viitorul lui Ianis Hagi a fost decis de

Ianis Hagi a fost cedat de FC Viitorul Constanţa la Fiorentina, dar atacantul în vârstă de 19 ani nu a primit foarte multe şanse din partea lui  Ştefano Pioli, antrenorul echipei din Serie A. Astfel, oficialii formaţiei italiene se gândesc la posibilitatea să-l cedeze sub formă de împrumut pe Ianis Hagi în pauza competiţională din iarnă.

Gică Hagi, patronul şi antrenorul formaţiei FC Viitorul Constanţa, a hotărât ca Ianis Hagi să nu mai piardă timpul şi să meargă la o echipă unde să poată evolua meci de meci. Astfel, după ce a refuzat oferta celor de la Pescara, motivând că Ianis nu va juca niciodată într-un eşalon secund, “Regele” a decis ca fiul său să revină la FC Viitorul Constanţa în ianuarie 2018.

Ce decizie a luat Gică Hagi în cazul lui Ianis

Ianis Hagi va ajunge la FC Viitorul Constanţa sub formă de împrumut în pauza competiţională din iarnă, toate acestea dacă pe numele fotbalistului de la Fiorentina nu va veni o ofertă bună de la o echipă din Serie A, anunţă telekomsport.ro. Pe lângă Pescara şi Viitorul, Ianis Hagi se mai află şi pe lista lui Gigi Becali, patronul lui FCSB, care a anunţat că atacantul poate veni oricând la echipa din Liga 1 Betano.

“Ianis poate să vină la Steaua când vrea el. La orice oră, şi mâine. Ianis e cel mai talentat tânăr jucător, după Coman. Dar el trebuie să pună şi forţă. Dacă vine la noi, îl băgăm la forţă, să pună muşchi pe el. Gică Hagi doar trebuie să spună că vrea ca Ianis să vină la Steaua şi e ca şi rezolvat”, a zis Gigi Becali.

750.0000 de euro este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri