Gică Hagi îi dă un sfat lui Gigi Becali: ”Trebuie să joace numai în atac”

Gabriela Gheorghe   
în Fotbal intern
24/10/2020, 13:21
Gică Hagi îi dă un sfat lui Gigi Becali: ”Trebuie să joace numai în atac”
Gica Hagi in meciul de fotbal dintre Academica Clinceni si FC Viitorul, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, disputat pe Clinceni Arena din Clinceni, sambata 7 martie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi, 55 de ani, patronul Viitorului, a discutat despre Florinel Coman (22 de ani) fostul său fotbalist de la echipa din Dobrogea, în prezent jucător la FCSB. Hagi zice că Florinel ar trebui să se concentreze doar pe atac nu și pe defensivă.

În același timp, Hagi a dat și exemplul lui George Țucudean, căruia i-a cerut la echipa dobrogeană să se concentreze pe atribuțiile sale de vârf.

„Pentru mine, Coman trebuie să joace numai în atac, nu să vină în apărare. Cu cât vine mai mult în apărare, cu atât devine mai vulnerabil și ajunge prea departe de poarta adversă.

”Trebuie să fie focusați 80% pe faza de atac”

Această discuție am avut-o și cu George Țucudean când a venit la Viitorul. El făcea alunecări. I-am spus că trebuie să fie rapid și inspirat în fața porții. În opinia mea, astfel de fotbaliști trebuie să fie focusați 80% pe faza de atac și doar 20% pe cea defensivă”, a spus Gică Hagi, potrivit Telekom Sport.

12 reușite a bifat Coman în stagiunea trecută din campionatul României. În actualul sezon, a evoluat numai în trei jocuri, fără să dea gol. Coman este accidentat în prezent.

Florinel Coman a ajuns la FCSB de la Viitorul, în august 2017. 3 milioane de euro a plătit Gigi Becali în schimbul său. Fotbalistul a debutat la Luceafărul Brăila. La 5 milioane și 500 de mii de euro este cotat Coman pe site-urile de specialitate. Gigi Becali speră să dea lovitura cu el și să obțină foarte mulți bani din vânzarea jucătorului.

Două trofee are în palmares Coman

Primul trofeu cucerit de Florinel Coman a fost titlul în România, cu Viitorul Constanța, în sezonul 2016-2017. Cu FCSB și-a trecut în palmares Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Giovanni Becali, agentul lui Florinel Coman, a discutat despre interesul celor de la New York City pentru jucătorul FCSB-ului: „Abia în luna ianuarie vom putea discuta clar despre transferul lui Florinel Coman. Nu e prima oară când americanii sunt interesați de el, dar în acest moment nu putem vorbi de un transfer. Așteptăm”, a declarat Ioan Becali pentru FANATIK.

Coman este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Deși este accidentat, fotbalistul este pe lista celor de la New York City pentru a-l înlocui pe Alex Mitriță.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Hermannstadt: 1,57 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×