Sport

Gică Hagi îi răspunde dur lui Anghel Iordănescu: „Nu mi-am luat viteză! Să nu mai facem greșeli pe care să le regretăm după 20 de ani”

Gică Hagi i-a răspuns dur lui Anghel Iordănescu, amintind că acesta nu l-a convocat la Campionatul Mondial din 1994 pe Marius Lăcătuș și după i-a părut rău.
22.03.2023 | 22:35
Gica Hagi ii raspunde dur lui Anghel Iordanescu Nu miam luat viteza Sa nu mai facem greseli pe care sa le regretam dupa 20 de ani
Gică Hagi a răbufnit la conferința de presă după Farul - Sepsi 2-1.
ADVERTISEMENT

„Regele” este supărat pentru că Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Ianis Hagi pentru meciurile României cu Andorra și Belarus din preliminariile Campionatului European din 2024.

Gică Hagi îi răspunde dur lui Anghel Iordănescu

Gică Hagi i-a răspuns dur lui Anghel Iordănescu, după ce „Tata Puiu” a spus că „Regele” și-a luat avânt în momentul în care l-a criticat pe selecționer că nu l-a pus pe lista preliminară pe Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

„Una e nea Puiu, una e fiul lui. Nu mi-am luat viteză. Am spus un lucru foarte pertinent, nea Puiu cunoaște foarte bine ce înseamnă un jucător important pentru echipă.

Nu mi-am luat viteză și nu vreau să intru în polemici, doar spun un lucru: că Lăcătuș nu a fost în 1994 la Campionatul Mondial. Nu vreau să își ceară cineva scuze după 20 de ani pentru o greșeală, ca atunci când nu a fost luat Lăcătuș la Campionatul Mondial.

ADVERTISEMENT

Edi are personalitate și a luat o decizie. Contează să își asume decizia. Edi mi-a arătat mie, fost mare sportiv și manager important, că Ianis Hagi nu e important pentru el. Nea Puiu își apără băiatul, dar eu nu cred că nici măcar nea Puiu nu gândește așa. Vom vedea dacă va fi bine sau nu”, a mai spus Gică Hagi, la TV DigiSport.

„A fost un șoc să nu fie pe lista preliminară!”

„Rangers a jucat finala Europa League pentru că Ianis a marcat în Danemarca și a reușit echipa să treacă grupa. Ianis a fost cel mai bun la U21, a fost număr 10, pasator. Și atunci mai sunt lucruri de vorbit? Ianis e sănătos în momentul de față.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat ce s-a întâmplat, a lipsit 10-12 luni, e logic că ai nevoie de același timp să fii la forma de atunci, dar el acum e pe teren. El e pe bancă la Rangers. Până să-și revină, e nevoie de timp.

A fost un șoc să nu fie pe lista preliminară. Edi a vorbit cu el după. Asta e inadmisibil, că tu ai declarat înainte că Ianis lipsește României. Ianis nu e dorit, de-aia nu e acolo”, a continuat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„Să vă mai zic una? Ianis a făcut toate antrenamentele, a făcut 3 antrenamente cu mine. Minim 30 de minute poate să joace, așa cum îl văd eu. Ianis trebuia să fie minim pe lista preliminară.

Măcar să am preliminar o chestie elementară. Dacă el nu e convocat pe lista românilor din străinătate, scuzați-mă, cu tot respectul, dar Ianis evoluează la cel mai titrat și mare club, unde nu sunt români”, a mai spus „Regele”.


  • 1,31 este COTA EXCLUSIVĂ FORTUNA pentru pronosticul „România marchează peste 1,5 goluri” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT