Fotbal intern

Gică Hagi îl laudă pe Florinel Coman după FCSB – Viitorul 2-0: “Vedeți? V-am zis eu de el”

10.12.2018 | 23:28
Gica Hagi il lauda pe Florinel Coman dupa FCSB  Viitorul 20 Vedeti Vam zis eu de el

FCSB a câștigat cu scorul de 2-0 partida jucată împotriva celor de la Viitorul Constanța în runda cu numărul 19 din Liga 1 Betano și s-a apropiat la 3 puncte de liderul CFR Cluj. Gică Hagi l-a lăudat pe Florinel Coman la finalul meciului, fiind de părere că este unul dintre jucătorii care “au decis meciul.”

Florinel Coman a scos lovitura de la 11 metri în urma căreia coechipierul său Florin Tănase a deschis scorul în partida FCSB – Viitorul Constanța. Jucătorul transferat chiar de la echipa lui Gică Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, iar prestația sa a fost apreciată de fostul său antrenor. Ei au experienţă în plus, e clar. Nu sunt un tip care să mă laud, Florinel Coman e un jucător interesant. Luaţi ce am zis de el acum 4 ani, nu ce spun acum. El şi Tănase au decis meciul”, a declarat Gică Hagi.

Florinel Coman a fost integralist în FCSB – Viitorul 2-0

A fost al patrulea meci în care Florinel Coman a jucat titular în acest sezon. Atacantul de 20 de ani a oferit prima reacție după FCSB – Viitorul Constanța 2-0. “Am făcut un meci foarte bun, meciul s-a rupt la acel penalty. M-am întors şi m-a faultat. Nici nu am vrut să cad, am vrut să şutez, dar m-a dezechilibrat. Trebuie să avem la fiecare meci atitudinea asta şi cred eu că vom câştiga foarte multe meciuri”, a declarat Coman.

“M-am simţit foarte bine, nici nu mai ştiu de când nu am jucat 90 de minute. Glumesc. Mă bucur că am putut ajuta echipa, contează mult pentru moralul meu. Ne-am descurcat foarte bine la duelurile unu la unu. Şi ei sunt fotbalişti foarte valoroşi, care joacă de mult timp împreună”, a mai spus fostul jucător al Viitorului.