Fotbal intern

Gică Hagi îl vrea pe Costel Gâlcă la Viitorul! ”Ar fi cea mai mare plăcere”

20.12.2018 | 17:19
Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, îl vrea pe Costel Gâlcă la formația unde este și patron

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, îl vrea pe Costel Gâlcă la formația unde este și patron, în cazul în care va lua decizia să se retragă de pe banca tehnică. ”Regele” ar fi încântat să lucreze cu tehnicianul care a luat trei trofee într-un sezon la FCSB înainte de a fi demis.

”Dacă de mâine nu mai sunt aici, la Viitorul, mi-aș dori să-l aduc pe Gâlcă. Ar fi cea mai mare plăcere dacă ar vrea să vină. A demonstrat că are valoare, a luat trei trofee cu FCSB în 2015, titlul, Cupa României și Cupa Ligii”, a declarat actualul antrenor al constănțenilor în conferința de presă susținută înaintea meciului cu AFC Hermannstadt.

Costel Gâlcă alături de cele trei trofee câștigate la FCSB în 2015
Costel Gâlcă alături de cele trei trofee câștigate la FCSB în 2015

Gică Hagi îl vrea pe Costel Gâlcă la Viitorul: ”FCSB a făcut cea mai mare greșeală cu el”

”Cei de la FCSB l-au schimbat pe Gâlcă atunci când a luat trei trofee! Vă dați seama ce greșeală au făcut? Cea mai mare greșeală a lor! Toți caută greșelile pe la televizor, dar a fost una singură. Au schimbat antrenorul care a luat trei trofee”, a mai spus Gică Hagi despre posibila sosire a lui Costel Gâlcă la FC Viitorul, conform  gsp.ro.

În urmă cu câteva zile, Gheorghe Hagi a anunțat că încearcă să aducă investitori noi la FC Viitorul. În cazul în care nu va reușit acest lucru, ”Regele” a spus că nu va mai antrena echipa și se va dedica exclusiv manageriatului.

Partida AFC Hermannstadt – FC Viitorul, din etapa cu numărul 21 a Ligii 1 Betano, se va disputa sâmbătă, de la ora 13:00. Întâlnirea va avea loc pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj, acolo unde își dispută meciurile de pe teren propriu campioana CFR, și va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.