Fotbal intern

Gică Hagi, implicat direct în lupta împotriva coronavirusului. Donația făcută Spitalului Militar din Constanța

17.04.2020 | 20:01
Gica Hagi implicat direct in lupta impotriva coronavirusului Donatia facuta Spitalului Militar din Constanta
ADVERTISEMENT

Viitorul a anunțat, printr-un comunicat emis pe site-ul oficial, că a donat mai multe echipamente de protecție, necesare pentru cadrele medicale aflate în lupta împotriva coronavirusului, Spitalului Militar mobil din Constanța, amplasat la stadionul „Portul”.

Gică Hagi, donație către Spitalul Militar din Constanța

Pandemia de coronavirus a suspendat competițiile sportive, iar mulți oficiali de club, antrenori sau sportivi au ales să se alăture celor care luptă pentru remedierea situației, prin donații.

ADVERTISEMENT

După Gigi Becali, Cosmin Olăroiu sau Simona Halep, Gică Hagi a donat materiale de protecție necesare cadrelor medicale de la Spitalul Militar din Constanța.

Viitorul a anunțat donația printr-un comunicat emis pe site-ul oficial, iar echipamentele de protecție vor ajunge la Spitalul Militar mobil, amplasat la stadionul „Portul”.

ADVERTISEMENT

Într-o perioadă de criză, în care solidaritatea este indispensabilă în lupta împotriva coronavirus, FC Viitorul Constanța se alătură celor care încearcă să ofere ajutor pentru depășirea cât mai rapidă a situației actuale.

În acest sens, clubul nostru a donat în aceste zile mai multe echipamente medicale de protecție. Acestea au fost predate la centrul de recoltare de la Spitalul Militar Constanța, care le va distribui către Spitalul Militar Mobil din Constanța, amplasat pe vechiul stadion Portul, unde cadrele medicale luptă pentru vindecarea celor cu COVID-19.

ADVERTISEMENT
FC Viitorul Constanța a donat echipamente medicale de protecție constând din viziere de uz profesional și combinezoane pentru medici, extrem de necesare pentru combaterea acestui virus”, se arată în comunicatul emis de Viitorul.

Viitorul, în premieră în play-out

Stagiunea 2019 – 2020 este prima, de la trecerea la actualul sistem competițional din Liga 1, în care Viitorul ratează clasarea în primele șase echipe la finalul sezonului regular.

După un început solid, în care părea că poate emite pretenții în lupta la titlu, formația patronată de Gică Hagi a ocupat poziția a șaptea după disputarea celor 26 de etape din sezonul regular, la doar două puncte de Gaz Metan Mediaș, echipa de pe locul șase.