Fotbal international

Gică Hagi, în cărți pentru a antrena AS Roma? Di Francesco a fost demis

07.03.2019 | 21:23
Gica Hagi in carti pentru a antrena AS Roma Di Francesco a fost demis

AS Roma a rămas fără antrenor după dubla cu Porto (3-4 la general), iar Gică Hagi este în cărți pentru a antrena gruparea din Serie A, susține gsp. Oficialii italieni au hotărât să renunțe la serviciile lui Eusebio Di Francesco după dubla cu Porto din optimile de finală a Champions League (3-4 la general), iar acum sunt în căutarea unui înlocuitor.

Gică Hagi, căutat de oficialii lui AS Roma pentru postul de antrenor principal

AS Roma a fost eliminată din optimile de finală ale Champions League de Porto, iar oficialii formației care evoluează în Serie A au hotărât că este momentul unei schimbări la echipă și l-au dat afară pe Eusebio Di Francesco. Pe lista posibililor înlocuitor se află Gică Hagi, Claudio Ranieri (67 de ani – liber de contract) și Cristian Panucci (45 de ani – selecționerul Albaniei).

Conform sursei citate mai sus, Gică Hagi ar fi fost căutat de oficialii echipei AS Roma. Antrenorul și patronul grupării FC Viitorul Constanța ar fi purtat o discuție de aproximativ 30 de minute cu un reprezentant al echipei din Serie A, iar acesta ar urma să meargă la Roma în zilele următoare pentru a pune la punct toate detaliile.

Eusebio di Francesco, antrenorul demis de AS Roma după dubla cu Porto din optimile de finală ale Champions League

Ianis Hagi ar putea să îl urmeze la AS Roma

Gică Hagi are o relație foarte bună cu oficialii echipei AS Roma, acolo unde i-a vândut în trecut pe Mihai Bălașa și Ionuț Vână. Mai mult, Ianis Hagi ar putea să îl urmeze, toate acestea dacă “Regele” va ajunge pe banca tehnică a italienilor. Căpitanul fostei campioane a României este monitorizat încă din octombrie de cei de la Roma.

Despre Ianis Hagi a vorbit în trecut chiar Eusebio Di Francesco, cel pe care ar urma să îl înlocuiască Gică Hagi. “Un jucător interesant român este fiul lui Hagi, Ianis, și aș spune și despre fundașul dreapta al echipei din Cluj, Cristi Manea. “

Tags: