Sport

Gică Hagi, încă o lovitură pe piața transferurilor! Farul Constanța, anunț oficial

Gică Hagi a reușit o nouă mutare importantă pe piața transferurilor, Farul Constanța cedându-l pe fundașul Sebastian Mladen la o formația din prima ligă din Grecia.
10.08.2022 | 12:11
Gica Hagi inca o lovitura pe piata transferurilor Farul Constanta anunt oficial
Gică Hagi a reușit o nouă mutare importantă pe piața transferurilor, Farul Constanța cedându-l pe fundașul Sebastian Mladen la o formația din prima ligă din Grecia. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Despărțirea de jucătorul de 30 de ani vine la doar o săptămână după ce echipa de la malul Mării Negre i-a cedat la FCSB pe Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, așa cum Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK.

Încă un transfer realizat de Gică Hagi

Farul a fost una dintre cele mai active echipe din SuperLiga pe piața transferurilor. Gică Hagi a adus foarte mulți jucători la Constanța, însă au fost și destule plecări. Ultimul pe lista celor care părăresc clubul este fundașul Sebastian Mladen, cedat la Panaitolikos.

ADVERTISEMENT

”Farul Constanța și Panaitolikos au ajuns la un acord privind transferul fundașului Sebastian Mladen la formația elenă. În vârstă de 30 de ani, Sebastian Mladen a evoluat în 203 partide pentru echipa noastră, în care a marcat 3 goluri și a oferit 3 pase decisive”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării constănțene.

Mladen a semnat un contract pe două sezoane și a fost deja prezentat la formația elenă care a încheiat sezonul precedent pe locul 9. Deși nu au existat probleme cu retrogradrea, Panaitolikos a avut una dintre cele mai slabe defensive din campionatul Greciei.

ADVERTISEMENT

Fundașul central a evoluat în 203 meciuri pentru Farul în toate competițiile, reușind să câștige un titlu, o Cupă și o Supercupă cu dobrogenii, pe când echipa se numea FC Viitorul. În acest sezon Mladen a jucat în toate cele patru partide ale constănțenilor în SuperLiga.

Mladen nu e sigur de postul de titular

Sebastian Mladen, nepotul lui Gică Popescu, și-a făcut junioratul la Școala de Fotbal a marelui internațional, iar la 17 ani a fost cedat la AS Roma. Înainte de a ajunge la clubul lui Gică Hagi, el a mai jucat la Chindia Târgoviște, Olhanense și Sudtirol.

ADVERTISEMENT

La Panaitolikos, Mladen, care este cotat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, va fi antrenat de fostul internațional grec Giannis Anastasiou, care a jucat în cariera sa la formații precum Anderlecht Bruxelles și Ajax Amsterdam.

Pentru un loc de titular în centrul defensivei echipei elene, Mladen se va lupta cu cei mai bine cotați jucători de la Panaitolikos. Este vorba de canadianul Derek Cornelius (800.000 de euro) și de suedezul Jacob Une Larsson (750.000 de euro).

ADVERTISEMENT

Gică Hagi a devenit regele repartierilor, iar în această vară a readus trei jucători pe care i-a vândut în trecut pe bani grei. În plus, Denis Alibec, care a mai evoluat la Farul Constanța, a revenit la rândul lui.

ADVERTISEMENT