Fotbal intern

Gică Hagi, încântat de prestația Viitorului la meciul cu Voluntari: “Așa vrem să jucăm, ca Barcelona”

Autor: Francisc Oprea | 25.08.2019 | 20:30
Gică Hagi, încântat de prestația Viitorului la meciul cu Voluntari:
Gică Hagi, încântat de jocul Viitorului la meciul cu Hermannstadt: "Așa vrem să jucăm, ca Barcelona" Gică Hagi, antrenorul Viitorului. Sursă Foto: Sportpictures

Viitorul a câștigat fără drept de apel, scor 4-0, meciul jucat cu FC Voluntari în etapa a șaptea din Casa Pariurilor Liga 1. Gabi Iancu a deschis scorul pentru constănțeni după doar 16 minute, iar golurile din repriza secundă reușite de Ganea, Houri și Rivaldinho au făcut ca cele trei puncte să rămână la malul mării. La finalul meciului, Gheorghe Hagi s-a declarat mulțumit de modul în care au evoluat jucătorii săi, dar se așteaptă la o înfruntare mult mai dificilă runda următoare, când Viitorul întâlnește FCSB.

Gică Hagi încântat de evoluția Viitorului cu Voluntari

După 4-0 cu Voluntari, Gică Hagi s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi. Antrenorul a ținut să precizeze că în acest fel și-ar dori să joace echipa sa la fiecare meci, cu posesie prelungită și presiune crescută în momentul în care se pierde mingea.

Sunt mulțumit, aveam neapărat nevoie de victorie după 3 egaluri, ne dă încredere și putere pentru viitor, suntem foarte mulțumiți, am fost serioși, mingea a circulat bine, am avut răbdare, știam că ei sunt periculoși la faze fixe. Rivaldinho a schimbat jocul, s-au schimbat lucrurile după ce a intrat. Noi ne dorim să jucăm ca Barcelona, asta e filosofia noastră, să ne impunem cu posesie, cu presiune. Noi i-am analizat bine, am găsit soluțiile cele mai bune, mijlocul a legat foarte mult, este bine. Nu eram mulțumit că până acum nu aveam foarte multe șanse, dar azi am arătat mai bine. Mai avem de muncit până să marcăm 3 goluri pe meci, eu sunt exigent și cred că într-o zi vom ajunge acolo”, a declarat Gică Hagi.

În plus, Hagi a prefațat și meciul de etapa viitoare cu FCSB, dar a atins si subiectul transferurilor. Viitorul l-a legitimat deja pe Cosmin Matei, dar Gică Hagi recunoaște că a fost aproape să aducă și alți fotbaliști valoroși, însă plafonul salarial a făcut ca mutările să eșueze.

“Am spus că CFR și FCSB au cele mai bune loturi, noi suntem în spate. Vrem să ne facem jocul nostru, cu FCSB va fi greu, ei știu să se mobilizeze la meciurile mari, trebuie să fim modești, trebuie să alergăm mult, să facem un joc fără minge perfect. Mai avem trei jucători care nu au putut evolua din cauza accidentărilor, avem lot bun, a venit și Matei, suntem încă în formare, abia în septembrie ne vom consolida Noi avem salariu fix 5 mii de euro, pierd foarte mult jucători care îmi plac din cauza asta, dar eu sunt un tip imprevizibil, întotdeauna am alternative, sper să obțin pentru clubul meu cele mai bune soluții“, a adăugat Hagi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!