Sport

Gică Hagi, încântat de transferul lui Alex Cicâldău la Galatasaray. Ce i-a transmis ”Regele”

Internaționalul român Alexandru Cicâldău a semnat cu Galatasaray Istanbul, iar Gică Hagi își freacă mâinile de bucurie. Fotbalistul a crescut la Academia de la Ovidiu.
24.07.2021 | 20:11
Gica Hagi incantat de transferul lui Alex Cicaldau la Galatasaray Ce ia transmis Regele
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Alexandru Cicâldău a fost achiziționat de Galatasaray, imediat după eșecul Universității Craiova, 0-1 în Conference League cu albanezii de la Laci.

Astfel, mijlocașul de 24 de ani devine al 14-lea fotbalist român care va îmbrăca tricoul grupării Cim-Bom, la care Gică Hagi a scris istorie.

ADVERTISEMENT

Mesajul ”Regelui” pentru Alex Cicâldău după transferul la Galatasaray

Printre cei care s-au bucurat de transferul lui Alex Cicâldău la fosta câștigătoare a Cupei UEFA, Galatasaray, se numără și Gică Hagi, omul sub îndrumarea căruia internaționalul a devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști români ai momentului.

Hagi are toate motivele să salute această mutare. Viitorul, care între timp a fuzionat cu Farul și evoluează sub această denumire, va încasa o sumă importantă de pe urma acestei tranzacții.

ADVERTISEMENT

”Felicitări lui, felicitări celor de la Craiova care au contribuit și ei la dezvoltarea lui și l-au adus la un nivel atât de bun, dovadă că s-a dus la o echipă mare.

Îi urez succes, să-i meargă bine și să continue tradiția, să-i meargă bine cum ne-a mers și nouă, celorlalți români de la Galatasaray”, i-a transmis Hagi.

ADVERTISEMENT

Galatasaray va achita Universității Craiova 6,5 milioane de euro pentru transferul lui Alexandru Cicâldău. 20% din sumă va fi redirecționată către gruparea de la malul mării.

Alex Cicâldău, al treilea cel mai scump oltean din istorie

Recent Gică Hagi și Gică Popescu au fost invitați de conducerea clubului Galatasaray să participe la antrenamentele echipei. Se prea poate ca atunci, cei doi să-i fi pus o vorbă bună internaționalului de 24 de ani.

ADVERTISEMENT

De altfel, oficialii Universității au dezvăluit că fotbalistul era de mai multă vreme pe radarul echipei din Istanbul. Mutarea, este a treia cea mai importantă din punct de vedere financiar pentru Universitatea Craiova.

Primii doi cei mai scumpi fotbaliști vânduți vreodată de gruparea din Bănie sunt Valentin Mihăilă, cumpărat de Parma cu 9,1 milioane de euro și Alexandru Mitriță care a ajuns la New York City în schimbul a 8 milioane de euro.

1.000.000 de euro a plătit Universitatea Craiova, în 2018, celor de la Viitorul Constanța pentru achiziția lui Alex Cicâldău


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 1,80 este cota pentru „FCSB marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT