Sport

Gică Hagi, încredere maximă înainte de Farul – FCSB, meciul de titlu: “Avem cei mai buni jucători din România, de la portar la atacant”. Video

Gică Hagi și-a lăudat jucătorii înaintea meciului pentru titlu Farul - FCSB. „Regele” consideră că antrenează cei mai buni fotbaliști din România.
20.05.2023 | 17:58
Gica Hagi incredere maxima inainte de Farul  FCSB meciul de titlu Avem cei mai buni jucatori din Romania de la portar la atacant Video
Gică Hagi a susținut conferința de presă premergătoare derby-ului Farul - CFR Cluj. Foto: captură Youtube - @Farul TV.
ADVERTISEMENT

Farul se află la o victorie distanță de cucerirea titlului în SuperLiga. Pentru a pune mâna pe trofeu, „marinarii” au nevoie de cele trei puncte în partida cu FCSB, duminică, 21 mai, de la ora 21:00. În caz contrar, câștigătoarea se va decide în ultima etapă.

Gică Hagi, laude pentru Farul înainte de derby-ul cu FCSB: „Este cea mai bună echipă din campionat”

Presiunea din jurul partidei Farul – FCSB își pune amprenta și pe Gică Hagi. Spre deosebire de restul sezonului, când și-a pregătit meciurile în liniște, „Regele” a avut mai multe intervenții la TV în săptămâna premergătoare partidei de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Strategia folosită de managerul tehnic al Farului a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. La conferința de presă, Gică Hagi a recunoscut dificultatea adversarului, însă nu a ezitat să-și laude din nou echipa. „Nu mă uit în spate. Știu că avem un meci foarte greu. Trebuie să ne apărăm foarte bine. Vom vedea cine va ieși.

Ne pare rău că Alibec nu este cu noi, dar trebuie să ne adaptăm. Așa e viața. Sper să fiu inspirat în alegeri. Nu mai lipsește nimeni, sper, mai e o zi. Se poate întâmpla. Ceilalți care au avut probleme au revenit, s-au antrenat puțin. Sunt în fața unui meci în care echipa mea trebuie să exceleze.

ADVERTISEMENT

Farul este cea mai bună echipă din campionat până în momentul de față. Ce va fi de luni, vom vedea, dar în momentul de față suntem cei mai buni”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Gică Hagi și-a dezvăluit arma secretă înainte de Farul – FCSB: „Cu asta îi batem pe toți”

Gică Hagi este de părere că Farul deține cei mai buni fotbaliști din România în fiecare compartiment. „Regele” este de părere că Academia „Gheorghe Hagi” reprezintă principalul atu și că nimeni altcineva din România nu se poate lăuda cu asta.

ADVERTISEMENT

„Nu vorbesc de individual, vorbeam de echipă. Echipa a excelat, colectiv, am fost foarte buni. Bineînțeles, nu poți să fii pe primul loc, dacă nu ai jucători foarte buni în fiecare compartiment. Începând de la portar, fundași, mijlocași, atacanți, îi avem pe cei mai buni din România, așa cred eu.

Ai mei au fost foarte buni, pentru că de asta sunt pe primul loc. Academia face diferența, cu asta îi batem pe toți. Deocamdată, suntem numărul unu în România în ultimii 14 ani”, a mai spus Gheorghe Hagi la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

„Nu trebuie să mă repet la fiecare două, trei conferințe”

Delegarea lui Radu Petrescu la derby-ul Farul – FCSB a provocat numeroase controverse în lumea fotbalului. Totuși, Gică Hagi a ezitat să vorbească despre arbitraj. „Cred că v-ați obișnuit cu noi, că noi nu vorbim de lucrul acesta. Nu trebuie să mă repet la fiecare două, trei conferințe că noi nu vorbim de lucrul ăsta, nu intrăm în lucrul ăsta.

Mai ales eu, ca persoană. Eu trebuie să mă gândesc la meci. Sunt în fața unui meci în care echipa mea să exceleze pentru că trebuie să punem și excelentul. Deocamdată suntem buni și foarte buni”, a încheiat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT