Fotbal intern

Gică Hagi, încrezător înainte de Viitorul – Gent. “Se pot întâmpla multe!” Arma secretă a “Regelui” pentru returul din turul 2 preliminar al Europa League

31.07.2019 | 15:51
Gica Hagi increzator inainte de Viitorul  Gent Se pot intampla multe Arma secreta a Regelui pentru returul din turul 2 preliminar al Europa League

Gică Hagi este încrezător înaintea meciului pe care FC Viitorul îl va juca împotriva celor de la Gent, chiar dacă echipa sa a fost învinsă în manşa tur a turului 2 preliminar din Europa League cu 6-3. Duelul de la Ovidiu are loc joi, 1 august, de la ora 18.00, iar Gică Hagi susţine că gruparea sa poate produce surpriza şi să se califice în runda a 3-a.

Gică Hagi, încrezător înainte de Viitorul – Gent

“Sperăm să marcăm multe goluri. Trebuie să atacăm, să facem imposibilul. Dacă nu credeam în calificare, nu eram aici. Încrederea vine din jocul ofensiv din repriza a doua de la Gent. Suntem printre puţinele echipe care a reuşit să înscrie de trei ori acolo. Dacă vrem să avem șanse, avem nevoie de cel puțin patru goluri și să încercăm să nu primim. Însă trebuie să avem răbdare, pentru că pe parcursul unui meci se pot întâmpla multe.

La nivel european, contează foarte mult ritmul și tranziția, jocul fără minge, pe care trebuie să le facem de o sută de ori mai bine decât la Gent. Acolo am fost depășiți și dacă nu ne va ieși bine nici în retur, înseamnă că mai avem de muncit”, a spus Gică Hagi la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului Viitorul – Gent.

Andrei Artean în meciul Gent - FC Viitorul 6-3. Sursă foto: sportpictures.eu
Andrei Artean în meciul Gent – FC Viitorul 6-3. Sursă foto: sportpictures.eu

Care este arma secretă a lui Gică Hagi

Mai mult, Gică Hagi a dezvăluit şi care este arma secretă a echipei sale în returul cu Gent. Antrenorul şi finanţatorul formaţiei FC Viitorul Constanţa este de părere că suporterii care vor fi prezenţi la partida cu Gent o să îi conducă pe elevii săi spre victorie.

„Unul sau două goluri poate să ne aducă publicul, să ne sprijine pe tot parcursul jocului, să ne împingă de la spate. În plus, într-un astfel de meci se aleargă mult mai mult decât într-un meci de campionat. Și apar sute de oportunități, faze fixe, șuturi, acțiuni pe contraatac. Sperăm să intre 4-5 dintre acestea, pentru că avem executanți buni și stăm bine la jocul de cap”, a explicat „Regele”.