Fotbal international

Gică Hagi, interviu în presa din Scoţia: “Este fantastic pentru Ianis că joacă aici”

19.02.2020 | 18:20
Gica Hagi interviu in presa din Scotia Este fantastic pentru Ianis ca joaca aici
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a impresionat la debutul său în Scoația și a primit laude din partea fanilor, a oficialilor lui Rangers, dar și a jurnaliștilor. Astfel, publicația The Herald a luat legătura cu Gheorghe Hagi, pentru a vedea cum privește transferul fiului său la Rangers.

Gheorghe Hagi laudă de condițiile oferite de Rangers

Ianis Hagi pare să-și fi revenit în tricoul lui Rangers, după o perioadă nefastă la Genk. Împrumutat de belgieni pentru 6 luni în Scoția, Ianis are șansa de a rămâne pe termen lung la Rangers, crede Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

„E devreme să vorbim despre sfârșitul sezonului, cei de acolo vor trebui să dea un raspuns. Steven Gerrard va trebui și el să ia o decizie”, a precizat Hagi pentru sursa citată.

„Gheorghe Hagi e convins că fiul său e la locul potrivit, la momentul potrivit”, au titrat scoțienii.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, introdus de urgență pe lista UEFA

Ianis Hagi a fost introdus de urgență pe lista UEFA, Steven Gerrard fiind impresionat de jocul românului în primele meciuri la Rangers.

Gheorghe Hagi nu s-a ferit să-l laude pe Ianis, fiind convins că un club de talia lui Rangers poate să-l ajute să ajungă în top.

ADVERTISEMENT

„Ianis e Ianis. Se adaptează mereu foarte bine roului pe care și eu l-am avut, dar are și alte calități. Lovește bine mingea cu ambele picioare și are creativitate.

Cu siguranță va fi apreciat în Scoția. Ianis e obișnuit cu presiunea, îi plac provocările. La Rangers totul e fantastic, atmosfera, stadionul, suporterii. E visul oricărui jucător din lume să ajungă acolo.

ADVERTISEMENT

La vârsta lui, să joace cu 50.000 de fani în tribune. Mă bucur că Rangers a trecut peste acești ani dificili și a demonstrat că este un club imens”, a concluzionat antrenorul Viitorului.

  • 5 milioane de euro e cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT