Fotbal intern

Gică Hagi, investiție uriașă la Academie! Împrumut la bancă de 3.000.000 de euro: „Vrem să ne dezvoltăm”

25.04.2020 | 11:42
Gica Hagi investitie uriasa la Academie Imprumut la banca de 3000000 de euro Vrem sa ne dezvoltam
ADVERTISEMENT

Gică Hagi continuă investițiile de la Academia de la Ovidiu. Managerul clubului Viitorul a obținut un împrumut de la bancă în valoare de 3.000.000 de euro, după cum se arată într-un document publicat în Monitorul Oficial al României, iar banii vor fi folosiți pentru construcția noului sediu al Academiei.

Gică Hagi, împrumut de 3.000.000 de euro

Gică Hagi a recunoscut, încă de la începutul pandemiei de coronavirus în România, că echipele de fotbal vor fi afectate, din punct de vedere financiar, pe termen lung din cauza situației actuale.

ADVERTISEMENT

Componentul „Generației de Aur” chiar a luat o decizie radicală în cazul cheltuielilor de la Viitorul, reducând salariile fotbaliștilor considerabil, însă investițiile din Academie nu au fost sistate.

Monitorul Oficial al României a publicat un document care atestă împrumutul în valoare de peste 3.000.000 de euro făcut de FC Viitorul Constanța, banii ce vor fi folosiți pentru dezvoltarea infrastructurii Academiei de la Ovidiu.

ADVERTISEMENT

Primul împrumut obținut de Gică Hagi, în valoare exactă de 2.717.000 de euro trebuie plătit în termen de 10 ani, în timp ce a doua sumă obținută de la bancă, 260.000, are scadența la 31 iulie 2021.

Proiectul lui Gică Hagi

Gică Hagi a explicat, recent, proiectul ce va fi realizat cu ajutorul celor 3.000.000 de euro obținute în urma împrumuturilor de la bănci.

ADVERTISEMENT

Noi vrem să ne dezvoltăm, avem de terminat clădirea, acum am început să terminăm clădirea din interiorul bazei. Într-un an şi jumătate trebuie să o terminăm.

Să ne mutăm cu toţii acolo, să nu mai stăm cu toţii prin oraş, răspândiţi. În momentul de faţă stăm, avem clubul într-un loc, birourile în alt loc şi o să ne mutăm cu toţii la bază. Deci terminăm hotelul. Are 5000 de metri construiţi.

ADVERTISEMENT

Birourile, 40 de camere, unde o să stea acolo toţi copiii. O să stăm cu toţii, clubul se va muta acolo, tot”, declarat Gică Hagi la TV Telekomsport.

În cei 10 ani de existență, clubul Viitorul Constanța a reușit, după obținerea promovării în Liga 1 din 2012, să câștige un titlu, în 2017, o Cupă și o Supercupă, doi ani mai târziu.

ADVERTISEMENT