Sport

Gică Hagi, invitat de onoare la sărbătoarea lui Rangers! ”Regele” va juca într-un meci al starurilor pe Ibrox Park

Rangers se pregătește de sărbătorirea a 150 de ani de la înființarea clubului printr-un eveniment major, iar pe lista invitaților se află și cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, Gică Hagi.
29.12.2021 | 14:04
Gica Hagi invitat de onoare la sarbatoarea lui Rangers Regele va juca intrun meci al starurilor pe Ibrox Park
ADVERTISEMENT

”Regele” este în aceste zile în Scoția, acolo unde a ales să petreacă Sărbătorile de iarnă alături de fiul său, Ianis Hagi, jucător la Rangers.

Tehnicianul Farului este convins că Hagi jr. își dorește să rămână la campioana Scoției, în ciuda ofertelor pe care le are.

ADVERTISEMENT

Rangers l-a invitat pe Gică Hagi la “Weekend of Legends”

Până vom vedea ce se întâmplă cu mezinul, Rangers a anunțat pe site-ul oficial că Gică Hagi a fost invitat la “Weekend of Legends”, eveniment programat în 26 martie 2022 pe Ibrox Park și în care se va sărbători 150 de ani de la înfiinţarea clubului.

Evenimentul va consta într-un meci între World Legends şi Rangers Legends. Din echipa World Legends vor face parte, între alţii, Gică Hagi, Roberto Carlos, Robert Pires şi Roy Makaay, actualul antrenor secund al scoțienilor.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul echipei Rangers, Giovanni van Bronckhorst, va evolua pentru Rangers Legends, alături de foști mari jucători precum Paul Gascoigne, Kris Boyd, Michael Mols, Sasa Papac, sau Nikica Jelavic.

Luis Figo, căpitanul legendelor oe Ibrox Park

”Am multe amintiri frumoase de la Glasgow, datorită câştigării Ligii Campionilor acolo în 2002. Weekend of Legends pe Ibrox va fi încă un eveniment memorabil. Abia aştept să fiu căpitanul unei echipe care va include foşti câştigători ai Cupei Mondiale, Ligii Campionilor şi Balonul de Aur”, a declarat Luis Figo, cel care va fi căpitanul World Legends.

ADVERTISEMENT

”Va fi o onoare să ies din nou pe tunelul de pe Ibrox și să mă alătur unora dintre foștii mei coechipieri în acest meci incredibil. A juca pentru Rangers a fost unul dintre momentele cele mai importante ale carierei mele, așa că este întotdeauna un privilegiu să retrăiesc acea experiență și să fac asta într-un meci care sărbătorește aniversarea a 150 de ani este cu totul special”, a spus și Giovanni van Bronckhorst.

Banii strânși la acest eveniment uriaș vor fi împărțiți între Fundația Luis Figo, care a fost înființată în 2003 pentru a sprijini educația, sănătatea și sportul pentru copii și tineri din întreaga lume, și Fundația de Caritate Rangers.

ADVERTISEMENT

Rangers i-a găsit înlocuitor lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a avut un sezon foarte bun la Rangers, atât pe plan intern, cât și în cupele europene. Cu toate acestea, sunt fani care susțin că el trebuie vândut pentru că nu reșește să marcheze multe goluri și pentru că scoțienii nu ar trebui să facă vreun transfer, deoarece plecarea românului ar putea fi suplinită cu actualul lot.

Oficialii campioanei Scoției au făcut o propunere inedită omologilor de la Galatasaray pentru transferul românului în Turcia. Rangers s-a arătat dispusă să-l lase pe Ianis să plece în Turcia, dar l-au cerut în schimb pe Olimpiu Moruțan.

Și pentru că plecarea lui Hagi jr. de pe Ibrox Park pare iminentă, conducătorii clubului scoțian i-au și găsit înlocuitor. Ei au pus ochii pe Andreas Skov Olsen de la Bologna, un internațional danez care, la cei 21 de ani ai săi, se poate lăuda cu 54 de goluri și 67 de meciuri oficiale în Serie A.

ADVERTISEMENT
Tags: