Sport

Gică Hagi, propus la echipa națională: “A știut să contruiască o academie”. Care ar fi marea piedică pentru FRF

Ioan Ovidiu Sabău consideră că Gică Hagi este varianta propice pentru naționala României, însă vede un obstacol în calea venirii „Regelui” pe banca tehnică a „tricolorilor”.
15.11.2021 | 19:35
Gica Hagi propus la echipa nationala A stiut sa contruiasca o academie Care ar fi marea piedica pentru FRF
ADVERTISEMENT

Fostul internațional este de părere că Federația Română de Fotbal poate fi obstacolul din calea lui Gică Hagi la naționala României, declarând că există o incompatibilitate între cele două părți.

Ioan Ovidiu Sabău este încrezător în antrenorii români, despre care spune că sunt bine pregătiți și valoroși, făcând și o listă cu anumiți tehnicieni care pot ajuta naționala.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi e propunerea lui Ioan Ovidiu Sabău la națională

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre naționala României și consideră că Gică Hagi ar fi cel mai potrivit să ia locul lăsat liber de Mirel Rădoi, însă vede o problemă în posibila venire a „Regelui”.

Este vorba despre incompatibilitatea dintre Gică Hagi și Federația Română de Fotbal: „Noi avem antrenori foarte bine pregătiți și valoroși. La cine mă gândesc eu? Am mai spus-o, mă gândesc la Gică Hagi, pentru că el a știut să construiască o academie.

ADVERTISEMENT

Mai poate fi un Dan Petrescu, un Boloni, foarte mulți antrenori români sunt foarte bine pregătiți. Dar eu l-aș vedea pe Gică, pentru că a arătat că știe să construiască, are un club, o strategie”.

„Nu știu dacă va fi posibil, nu știu dacă el își dorește, dacă e compatibil cu cei din FRF”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău l-a taxat pe Mirel Rădoi

Ioan Ovidiu Sabău l-a taxat pe Mirel Rădoi în urmă cu o lună, când fostul selecționer al României își anunța plecarea după victoria cu Armenia, scor 1-0:

M-a surprins și pe el, dar probabil a simțit că nici cei din Federație nu-l mai vor. Trebuie să fii foarte supărat și dezamăgit de cineva din Federație.

ADVERTISEMENT

Stoichiță a făcut o declarație ca să fie dată, așa am eu impresia. S-a vorbit mult de jocul cu Germania, da, un joc așezat, a schimbat sistemul de joc, echipa a avut atitudine, chiar dacă te-a dominat total”.

„Așa ar fi fost normal într-o colaborare bună cu cei din Federație, dar se adună supărări pe parcurs”, mai spunea Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT