Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi își dezvăluie marele secret! Cum i-a revitalizat pe Alibec, Băluță și Nedelcu: ”Contează mediul și identitatea clubului!”. Video exclusiv

Gică Hagi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre secretul prin care a reușit să readucă în formă jucători precum Denis Alibec, Tudor Băluță sau Dragoș Nedelcu.
01.03.2023 | 13:19
Gica Hagi isi dezvaluie marele secret Cum ia revitalizat pe Alibec Baluta si Nedelcu Conteaza mediul si identitatea clubului Video exclusiv
Gică Hagi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre secretul prin care a reușit să readucă în formă jucători precum Denis Alibec, Tudor Băluță sau Dragoș Nedelcu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Marinarii” au reușit o victorie spectaculoasă în fața celor de la Sepsi OSK, scor 2-0, în etapa a 28-a din SuperLiga, și s-au distanțat la 5 puncte în fruntea clasamentului față de campioana en-titre CFR Cluj.

Secretul prin care Gică Hagi i-a readus în formă pe Alibec, Băluță și Nedelcu

Într-o interveție telefonică la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gică Hagi a dezvăluit secretul prin care a reușit să-i recâștige pentru fotbal pe Denis Alibec, Tudor Băluță sau Dragoș Nedelcu, jucători care intraseră într-un con de umbră înaintea revenirii la Farul.

ADVERTISEMENT

”Nu revitalizez eu jucători, noi avem identitate. Clubul are o filosofie foarte clară bazată pe un fotbal în care prima oară trebuie să ataci și abia apoi să te aperi. Jucătorii care vin la noi sunt antrenați foarte bine, pentru că antrenamentul te dezvoltă, acolo înveți. La antrenament trebui să arăți bine fizic și apoi în teren să te simți bine.

Jucătorul când vine cu noi trebuie să intre în aceste principii. Fotbal vedem cu toții, e ușor să alegi un jucător, dar după aceea trebuie să știi să-l dezvolți, să-l antrenezi, să-l aduci în formă, să-l faci să fie mai bun, să-l faci să se simtă mai bine.

ADVERTISEMENT

Noi facem lucrul ăsta. E un mediu foarte bun, e identitatea clubului, felul în care ne antrenăm. Ei ne cunosc, am recurs la ei, îi știam, și lor le-a fost ușor să intre în filosofia noastră”, a declarat Hagi.

VEZI VIDEO MAI JOS

Mazilu, noul star al lui Hagi la Farul

Managerul formației constănțene s-a arătat încântat de progresul arătat de tânărul Adrian Mazilu. Hagi a mărturisit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că puștiul are calități extraordinare și în viitor poate deveni atacant central.

ADVERTISEMENT

”Mazilu este o surpriză plăcută, orice tânăr care are un astfel de început e bine să rămână cu piciorele pe pământ și să facă din ce în ce mai bine. El trebuie să se dezvolte, să arate mai bine. Are multe de învățat și să devină mai bun.

E un băiat foarte bine educat, cuminte, respectuos și pe teren cred că s-a impus și și-a făcut apariția așa cum trebuie, un debut foarte bun. Este un jucător căruia îi place golul, vede golul, atacă spațiile, este un atacant de bandă, dar poate deveni și central la un moment dat. E bun.

ADVERTISEMENT

Academia este proiectul meu de când m-am lăsat de fotbal și ea produce jucători. Acesta este scopul și obiectivul numărul 1, să producem tineri, să le dăm o șansă, să îi ducem până la un anumit nivel. Apoi depinde de ei să se ducă la următorul nivel, depinde de ei cât reușesc să progreseze.

Cât sunt cu noi o fac foarte bine, după aceea ceilalți sunt responsabili. Nu suntem noi responsabili de ce fac când se duc în altă parte. Cu noi e important că joacă bine, dau randament și îi ajutăm să se facă fotbaliști”, a spus Hagi.

Veste bună începând din această săptămână! Fanatik SuperLigaemisiunea care vă aduce în casă exclusivitățile din fotbalul românesc, este în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30. Se poate viziona LIVE pe FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT