Gică Hagi l-a dat afară pe Mihai Voduț! Anunțul oficial al Viitorului

Traian Terzian    Valeriu Tache   
in Viitorul Constanta
22/01/2019, 09:46
Gică Hagi l-a dat afară pe Mihai Voduț! Anunțul oficial al Viitorului GALERIE FOTO
Gică Hagi l-a dat afară pe Mihai Voduț de la FC Viitorul

Patronul și antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, l-a dat afară pe Mihai Voduț, după ce în presă au apărut informații conform cărora atacantul ar fi jucat la pariuri, inclusiv pe un meci al formației constănțene. Inițial, ”Regele” luase hotărârea să-l suspende pe fotbalist până la definitivarea cazului.

Însă, Gheorghe Hagi nu a mai avut răbdare ca informațiile să fie confirmate oficial și marți dimineață a dat un comunicat pe site-ul oficial al clubului FC Viitorul în care anunță încetarea relațiilor contractuale cu atacantul Mihai Voduț.

Mihai Voduț în duel aerian cu Renato Kelic în meciul U Craiova - FC Viitorul
Mihai Voduț în duel aerian cu Renato Kelic în meciul U Craiova – FC Viitorul

Gică Hagi l-a dat afară pe Mihai Voduț: ”Nu mai este jucătorul nostru”

”FC Viitorul anunță încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Mihai Voduț. Începând de astăzi, 22 ianuarie 2019, Mihai Voduț nu mai este jucătorul formației constănțene”, se arată în comunicatul prin care Gică Hagi l-a dat afară pe Mihai Voduț de la FC Viitorul.

În vârstă de 24 de ani, Mihai Voduț se află în centrul unui scandal uriaș legat de pariuri. Fotbalistul și-a trimis în mai multe rânduri fosta prietenă să-i depună bilete la case de pariuri, iar o dată a mizat scor corect la un meci jucat chiar de echipa sa FC Viitorul, iar rezultatul i-a ieșit. La finalul lunii august a anului 2018, atacantul a mizat pe victoria propriei echipe în jocul cu Astra Giurgiu. Culmea, meciul s-a încheiat exact cu scorul de 1-0, cel ales și de el.

Toate aceste informații apărute în presă par a fi o răzbunare a fostei prietene a lui Mihai Voduț. Adelina l-a acuzat pe fotbalist că a bătut-o după ce a descoperit-o pe aceasta umblându-i prin telefon. Tot scandal a avut loc în luna noiembrie a anului trecut după ce iubita jucătorului de la FC Viitorul a găsit în casă îmbrăcămintea unor alte femei.

Închide ×