Fotbal intern

Gică Hagi lansează cartea “Campionii creează Campioni”! Evenimentul are loc pe 11 noiembrie

01.11.2019 | 13:00
Gica Hagi lanseaza cartea Campionii creeaza Campioni Evenimentul are loc pe 11 noiembrie
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi va lansa pe 11 noiembrie cartea intitulată “Campionii creează Campioni”. Tema principală este drumul fostului component al Generației de Aur, de la primii pași, pâna la Real Madrid sau Barcelona.

Cartea “Campionii creează Campioni” se lansează pe 11 noiembrie

Gheorghe Hagi lansează cartea tehnică “Campionii creează Campioni”. Evenimentul are loc pe 11 noiembrie, iar printre temele abordate în carte se regăsesc viziunea sa despre fotbal și etapele realizate pentru a ajunge la echipe precum Real Madrid sau Barcelona. Lansarea va fi găzduită de Complexul Iaki din Mamaia, iar intervalul orar alocat este 17:00 – 19:00.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi dezvăluia în urmă cu doi ani că a început scrierea unei cărți tehnice, punctând structura pe care se va baza viitoarea lucrare: “O să scot o carte. O să vedeți cu toții ce a făcut Hagi în 42 de ani de fotbal, cum am învățat eu fotbalul. O să vă arăt care e ideea mea despre fotbal. Toate lucrurile structurate bine, pentru că mie mi-a plăcut gramatica mai mult decât compunerea. Eu nu compun, eu sunt un tip pragmatic gramatical, chiar dacă unii spuneți că mai greșesc. Mie îmi place subiectul și predicatul. Trebuie să cunosc foarte bine principiile. Ăsta sunt! Îmi place subiectul și predicatul, nu compunerile. Dacă compunem, trecem în filosofie. Trebuie să știm ce vrem de la viață, iar eu știu că mie mi-a plăcut și m-am născut să câștig. Vreau să ajung cel mai bun, pentru că nu m-am născut cel mai bun, ci am devenit cu muncă“.

Academia aniversează 10 ani

În același an în care Gheorghe Hagi lansează cartea “Campionii creează Campioni”, Academica de Fotbal de la Ovidiu aniversează un deceniu. De atunci, fostul component al Generației de Aur a înființat și echipa de seniori Viitorul, a reușit promovarea în prima divizie și a câștigat trei trofee.

ADVERTISEMENT

Punctul culminant, cel puțin până în prezent, a fost titlul cucerit în Casa Pariurilor Liga 1 la finalul stagiunii 2016 – 2017. În acest sezon, după 14 etape, Viitorul ocupă locul secund, cu două puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Tags: