Gică Hagi laudă U Craiova: ”E clubul cel mai bine organizat”

Traian Terzian   
in Gheorghe Hagi
02/02/2019, 14:11
Gică Hagi laudă U Craiova: ”E clubul cel mai bine organizat” GALERIE FOTO
Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, a laudat formația U Craiova, înaintea meciului direct

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, a laudat formația U Craiova, înaintea meciului direct din etapa cu numărul 22 a Ligii 1 Betano, care se va disputa duminică, 3 februarie, de la ora 20:00. ”Regele” consideră că oltenii au clubul cel mai bine organizat din România.

”Au un antrenor de mare calitate, care a demonstrat că ştie să producă o muncă foarte bună, care a ridicat nivelul, plus că are experienţă internaţională. Apoi, au un stadion de cinci stele, au suporteri fantastici. Au un patron care ştie ce face, care asigură un buget. Repet, mi se pare că în acest moment e clubul cel mai bine organizat de la noi din ţară”, a declarat tehnicianul Viitorului la Telekom Sport.

Gică Hagi le dă indicații elevilor săi în meciul FC Viitorul - CFR Cluj
Gică Hagi le dă indicații elevilor săi în meciul FC Viitorul – CFR Cluj

Gică Hagi laudă U Craiova: ”E foarte puternică şi cu Mitriţă, şi fără el”

Gică Hagi și-a continuat laudele la adresa celor de la U Craiova și consideră că echipa este la fel de puternică chiar și dacă Alexandru Mitriță va pleca în Statele Unite ale Americii: ”Craiova e foarte puternică şi cu Mitriţă, şi fără el. De fapt, această echipă arată extraordinar de bine. Din punctul meu de vedere, Craiova e cel mai complet club din România”.

Partida FC Viitorul – U Craiova, din etapa a 22-a, se va disputa duminică, 2 februarie, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK. Înaintea acestui meci, oltenii se află pe poziția a treia în clasamentul Ligii 1 Betano, în timp ce constănțenii sunt pe locul cinci.

Atacantul Alexandru Mitriță este foarte aproape de un transfer inedit la formația New York City. Gruparea din Major League Soccer ar urma să plătească 8 milioane de euro pentru jucătorul de la U Craiova. Internaționalul român va semna un contract pe patru ani şi va avea un salariu de peste un milion de dolari pe sezon.

Închide ×