Fotbal intern

Gică Hagi laudă un jucător de la FCSB înainte de meciul direct: “E cel mai bun din România”

08.12.2018 | 16:36
Gica Hagi lauda un jucator de la FCSB inainte de meciul direct E cel mai bun din Romania

Gică Hagi laudă un jucător de la FCSB înainte de meciul direct, chiar dacă este în conflict cu Gigi Becali. Duminică, de la ora 20:00, vicecampioana României primeşte vizita Viitorului, iar îanintea partidei s-a iscat un război între cele două părţi. Cu toate acestea, “Regele” l-a lăudat pe Florin Tănase, fostul său jucător, transferat la FCSB în vara anului 2016.

“În ultimii 3 ani, eu zic că e cel mai bun jucător de atac din România. Luaţi cifrele şi o să vedeţi. Şi ca evoluţie, şi ca tot. Tănase e unul dintre cei mai buni jucători. Nu e cel mai bun, dar e printre cei mai buni. E polivalent. Joacă optar, joacă oriunde în atac, indiferent de sistem. Cu randament foarte bun, atât când e la minge, cât şi fără minge. Cred că aleargă cel mai mult din prima ligă. Dar nu e băgat în seamă, nu ştiu de ce. Dar asta e, un băiat bun, i-am zis, mai trebuie să iasă şi el să se mai laude, e un fel de Balint. E prea bun la suflet. Dar e modest, munceşte bine şi eu cred că a ajutat în multe momente Steaua, a pus umărul la toate lucrurile bune care s-au întâmplat acolo. A fost pe teren întotdeauna şi a făcut lucruri bune. Are goluri multe marcate şi pase de gol multe”, a declarat Gică Hagi înaintea meciului FCSB – Viitorul.

Gică Hagi laudă un jucător de la FCSB înainte de meciul direct, dar este neinteresat de soarta lui Dică

Gică Hagi laudă un jucător de la FCSB înainte de meciul direct, dar a susţinut că nu este interesat de soarta lui Nicolae Dică. “Regele” a declarat că antrenorul vicecampioanei României nu este într-o situaţie grea.

Gică Hagi laudă un jucător de la FCSB înainte de meciul direct: "Florin Tănase este cel mai bun"
Gică Hagi laudă un jucător de la FCSB înainte de meciul direct: “Florin Tănase este cel mai bun”

“Nu mă interesează! Nu-mi puneţi mie întrebări din astea. Pe a mea nu mi-o compromite nimeni. Dică nu e într-o situaţie grea, e la o echipă mare, eu zic că el face o muncă bună. Idealul ar fi fost gândul patronului, să fie pe primul loc. E logic să ai aceste pretenţii de a fi cel mai bun. Dică, având în vedere că e un antrenor tânăr si eu zic că a dus-o bine până acum, 99% bine, are meritele lui”, a mai precizat Gică Hagi.