Fotbal international

Gică Hagi, lăudat de fanii Barcelonei după meciul legendelor de la Cluj. Video

18.06.2018 | 08:57
Gica Hagi laudat de fanii Barcelonei dupa meciul legendelor de la Cluj Video

Partida dintre Generația de Aur și Legendele Barcelonei a stârnit un interes destul de mare, cu peste 25.000 de suporteri venind la stadionul din Cluj pentru a urmări meciul în care Gică Hagi a fost MVP-ul partidei.

Rezumatul meciului a ajuns și pe pagina oficială de facebook a clubului catalan, iar Hagi a fost cel mai lăudat dintre jucătorii prezenți pe gazon. „Stângul lui Hagi încă este teribil”, a scris un internaut, „Hagi încă mai poate” a mai scris un alt utilizator de facebook, în timp ce mai mulți români au făcut haz de necaz și au spus că fotbaliștii prezenți la meci sunt mai buni decât cei din Liga 1, în ciuda vârstei înaintate.

Hagi, despre meciul legendelor de la Cluj

Gică Hagi s-a arătat mulțumit de showul oferit publicului clujean și de faptul că a reușit să adune atât de mulți oameni în tribune: „Mulţumim publicului care a făcut ca această seară să fie foarte frumoasă, pentru că a venit la stadion. Avem o vârstă, încercăm să facem fiecare cât putem, important e că a fost un meci de fotbal, în care publicul a venit şi aproape a umplut stadionul. A fost ceva fantastic pentru noi, m-am simţit extraordinar. La pauză nu eram supărat că România nu a marcat, eram supărat că mă duceam să îmbrac celălalt tricou. Ne dorim cu toţii să ajungem din nou la un turneu final, important e să facem echipe competitive şi să ajungem pe scenele care trebuie”, a spus decarul la finalul partidei.

HIGHLIGHTS: Romania Legends v Barça Legends (0-2)

[HIGHLIGHTS]? Cluj ?? ⚽ Romania Legends v #BarçaLegends (0-2)? Salinas & Hagi?? Força Barça!

Gepostet von FC Barcelona am Samstag, 16. Juni 2018

Tags: