Sport

Gică Hagi, mesaj clar pentru jucătorii Farului înainte de partida cu FCSB: „Trebuie să facem un meci mult mai bun decât cel cu Craiova” Video

Antrenorul celor de la Farul Constanța, Gheorghe Hagi, consideră că echipa sa poate câștiga în fața FCSB-ului dacă nu va mai comite greșeli în apărare ca la meciul cu Universitatea Craiova.
23.04.2022 | 19:30
Gica Hagi mesaj clar pentru jucatorii Farului inainte de partida cu FCSB Trebuie sa facem un meci mult mai bun decat cel cu Craiova Video
Farul Constanța se află pe locul cinci în Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB vrea să profite de un pas greșit al lui CFR Cluj la Voluntari și să treacă pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1 după meciul de la Ovidiu cu Farul, iar Gică Hagi e conștient de cum va arăta partida.

Gică Hagi e conștient de slăbiciunile din defensivă ale „marinarilor”: „De data aceasta să facem ambele faze”

Antrenorul celor de la Farul Constanța laudă FCSB înainte de meciul din etapa a șasea a play-off-ului și consideră că va fi mult mai dificil decât cel cu Craiova: „Este un meci puternic, cum a fost şi cel cu Craiova acasă. Adversarii sunt foarte buni, sunt adversari care îşi doresc să câştige, îşi doresc să câştige campionatul”.

ADVERTISEMENT

Dacă din punct de vedere ofensiv Hagi a fost mulțumit de jocul echipei, nu același lucru se poate spune și despre apărare, care a primit trei goluri de la „lei”: „Trebuie să facem un meci mult mai bun decât cel cu Craiova, unde ofensiv am jucat bine, dar defensiv mai puţin”.

Gheorghe Hagi crede că echipa sa poate obține un rezultat bun dacă va avea un joc echilibrat atât în apărare cât și în atac: „Sperăm ca de data aceasta să facem ambele faze mult mai bine pentru că e necesar dacă vrei să aspiri la un rezultat.

ADVERTISEMENT

Când joci cu echipe aşa puternice, că joci în deplasare sau acasă trebuie să ai capacitatea să marchezi”.

Cum vede Gică Hagi lupta la titlu în Liga 1: „Toate trei au atuurile lor”

Gică Hagi nu a vrut să spună clar pe cine vede principala favorită la titlu în acest final de sezon, însă e de părere că atât CFR Cluj, cât și FCSB și Universitatea Craiova au argumentele lor:

ADVERTISEMENT

„Toate trei au atuurile lor, se bat la titul, Va fi un sfârşit de campionat interesant, au antrenori buni, jucători valoroşi şi au demonstrat în tot campuionatul că merită să fie acolo”.

În privința golgheterului din Casa Pariurilor Liga 1, Jefte Betancor, Hagi a dezvăluit că francezul va reveni în curând pe gazon: „Jefte nu e așa grav cum părea pe teren și după meci. Lucrurile se pot pune la punct în 2-3 săptămâni”.

ADVERTISEMENT

Farul Constanța se află pe locul cinci în cu 28 de puncte, unul mai mult decât FC Argeș și cu două mai puțin decât locul patru ocupat de FC Voluntari.

ADVERTISEMENT