Fotbal intern

Gică Hagi, mesaj de încurajare înainte de România – Franța: ”Scoateți românii în stradă”. VIDEO

24.06.2019 | 17:43
Gică Hagi a transmis un mesaj de încurajare ”tricolorilor” înainte de meciul România - Franța (sursă foto: Facebook echipa națională a României)

Fostul mare internațional Gică Hagi a transmis un mesaj de încurajare ”tricolorilor” înainte de meciul România – Franța, din ultima etapă a Campionatului European de tineret. Tehnicianul formației FC Viitorul a ținut să-i mobilizeze pe elevii lui Mirel Rădoi și le-a cerut să lupte împreună pentru calificarea în semifinalele turneului final din Italia și San Marino.

Gică Hagi, mesaj de încurajare înainte de România – Franța: ”Luptați la fel, împreună, pentru calificarea în semifinale”

”Felicitări, băieți, pentru că ați reușit să ne faceți mândri că suntem români. În seara acesta, luptați la fel, împreună, pentru calificarea în semifinale. Scoateți românii în stradă, faceți românul să fie fericit! Hai România!”, este mesajul de încurajare transmis de Gică Hagi înaintea meciului România – Franța, prin intermediul paginii de Facebook a echipei naționale.

Mesaj de la Gheorghe Hagi pentru tricolorii U21

? Mesajul lui Gheorghe Hagi pentru jucătorii lui Mirel Rădoi înaintea duelului decisiv cu Franța pentru semifinale! LIVEBLOG ? bit.ly/2Kwr1el Franța ?? – ?? România, AZI, ? 22.00, în direct la ? TVR și ? RRA#HaiRomania ?? #LuptamImpreuna

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Montag, 24. Juni 2019

Meciul România – Franța, din ultima etapă a grupei C de la Campionatul European de tineret, se va disputa luni seară, la Cesena, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. ”Tricolorii” vor fi susținuți la această întâlnire de peste 10.000 de suporteri, care vor crea o atmosferă incendiară așa cum s-a întâmplat și la partida împotriva Angliei.

Florin Ștefan, Vlad Dragomir și George Pușcaș sărbătoresc cu steagul României victoria din meciul cu Anglia (sursă foto: Facebook echipa națională a României)

Cum se califică naționala României și cu cine joacă în semifinale

Echipa națională de tineret a României se va califica în semifinalele Campionatului European dacă nu va pierde la o diferență de trei sau mai multe goluri. În cazul unei victorii sau a unei înfrângeri de până la două goluri diferență, ”tricolorii” vor întâlni în careul de ași reprezentativa Spaniei, iar dacă vor remiza în partida cu Franța vor da în semifinale peste campioana en-titre Germania.

Presa din Italia le cere ”tricolorilor”  o victorie împotriva Franței, un astfel de rezultat oferindu-le gazdelor calificarera în semifinalele Campionatului European. Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat mai multe schimbări în echipa de start pentru întâlnirea din această seară, dar și francezii vor avea câteva absențe de marcă, printre care și starul Moussa Dembele, care nu a participat la antrenamentul oficial de duminică seară.

7,25 este cota ca Ianis Hagi să marcheze în meciul România – Franța