Gică Hagi, mesaj emoţionant la moartea lui Radu Beligan

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/07/2016, 19:56
Gică Hagi, mesaj emoţionant la moartea lui Radu Beligan

Gică Hagi a fost unul dintre sportivii preferaţi ai lui Radu Beligan, la fel cum şi marele actor s-a numărat printre persoanele admirate de “Rege”.

Radu Beligan declarat acum câţiva ani că vrea să-l întâlnească pe Gică Hagi.

“E un sentiment unic pe care mi l-a dat Hagi la acel fabulos gol cu Columbia! A fost un moment de mare artă şi de aceea îl iubesc”, a spus Radu Beligan.

La câteva zile, Gică Hagi a mers împreună cu familia la o reprezentaţie a piesei “Egoistul” la Teatrul Naţional. La final, pe când Radu Beligan se pregătea să intre în culise, Gică Hagi a urcat repede pe scenă, l-a luat de braţ şi ambii au revenit în faţa publicului, care i-a aplaudat minute în şir.

Acum, la moartea marelui actor, Gică Hagi a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.

“Maestre, regret enorm ca “piesa ta” a luat sfarsit. Odihneste-te in pace!”, a scris Gică Hagi.

Sursă: www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×