Gică Hagi, mulţumit de egalul obţinut cu U Craiova! Ce spune despre transferul lui Ţîru la FCSB

Razvan Nicolae   
in Gheorghe Hagi
03/02/2019, 22:37
Gică Hagi, mulţumit de egalul obţinut cu U Craiova! Ce spune despre transferul lui Ţîru la FCSB
Gică Hagi, mulţumit de egalul obţinut cu U Craiova

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Gică Hagi a fost mulţumit de egalul obţinut cu U Craiova în meciul jucat la Ovidiu. Viitorul a obţinut un punct în etapa a 22-a din Liga 1 Betano, scor 0-0, iar antrenorul dobrogenilor a declarat că punctul obţinut este unul important în lupta pentru calificarea în play-off. “Regele” a vorbit şi despre penalty-ul primit de olteni şi ratat de Elvir Koljic.

“Sunt mulţumit de rezultat, băieţii s-au dăruit în seara asta. Adversarul a fost unul puternic, o echipă în formă. Au fost două echipe care vor să domine, păcat că nu s-a marcat. Nu are rost să vorbesc despre penalty. Şi noi greşim, nu e bine ca după meci să comentez. A fost un arbitraj imparţial. A fost o perioadă scurtă de pregătire. Am avut un ritm bun. Următoarele meciuri sunt importante. Putem să ajungem în play-off, dar trebuie să jucăm foarte bine”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului Viitorul – U Craiova 0-0.

Gică Hagi, mulţumit de egalul obţinut cu U Craiova. Anunţul făcut în legătură cu transferul lui Ţîru

Gică Hagi a fost mulţumit de egalul obţinut cu U Craiova şi a vorbit la finalul meciului de la Ovidiu despre un posibil transfer al lui Bogdan Ţîru la FCSB. În plus, antrenorul de 53 de ani l-a lăudat pe Tudor Băluţă, jucător care va juca din vară la Brighton.

“Nu ştiu nimic despre un transfer al lui Ţîru. Nu ştiu ce gândesc ei, sunt doar speculaţii. Nu a venit nimic la club. Băluţă a făcut un meci foarte bun. Creşte în fiecare zi. Dacă va continua aşa va ajunge mare. Nu-mi fac probleme că ar fi cu gândul la Brighton”, a mai precizat Gică Hagi.

Închide ×