Sport

Gică Hagi, mulțumit după CS Mioveni – Farul 0-2: „Lucrurile merg bine, creștem la fiecare meci!”

Gică Hagi a recunoscut că este mulțumi după victoria Farului în deplasarea cu CS Mioveni, scor 2-0, partidă în care „marinarii” au câștigat după două penalty-uri transformate de Adi Petre.
22.07.2022 | 22:53
Gica Hagi multumit dupa CS Mioveni  Farul 02 Lucrurile merg bine crestem la fiecare meci
Gică Hagi, mulțumit după CS Mioveni - Farul. Sursă foto: sportpictures.eu.
ADVERTISEMENT

„Regele” nu se entuziasmează însă și spune că este abia începutul sezonului și consideră victoria cu Mioveni „o victorie și atât”.

Gică Hagi, mulțumit după CS Mioveni – Farul

Gică Hagi a mărturisit că este bucuros în totalitate după victoria Farului cu CS Mioveni, dar își avertizează jucătorii să fie atenți la următoarele meciuri:

ADVERTISEMENT

„Știam foarte bine de la început, toate meciurile au fost grele, Mioveni are un antrenor bun, e o echipă greu de desfăcut.

Am încercat și anumite lucruri, am schimbat la pauză. Sunt zile și zile, momente și momente, au avut și ei ocazii, puteau să atace mai bine. A doua repriză, au venit jucătorii de pe bancă și au făcut diferența.

ADVERTISEMENT

Adi Petre a intrat bine, e important că facem puncte, că facem rezultate la început de drum. E doar o victorie și atât.

Avem jucători buni, tineri și ne-am acoperit bine după plecarea lui De Nooijer, cred că se poate apăra și mai bine și va fi bine în viitor”.

ADVERTISEMENT

„Suntem doar la început de drum!”

Suntem doar la început de drum, vedem, nu mă arunc în vorbe. Stăm bine, avem rezerve, au jucat bine și cei din prima repriză, au jucat bine și cei din a doua repriză, avem jucători care ne pot aduce un plus valoare.

E un mix între jucătorii cu experiență și cei foarte tineri, încercăm să facem un colectiv competitiv, lucrurile merg bine, creștem de la meci la meci și mă bucur”, a continuat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că toate echipele noastre vor merge mai departe, acasă se vor mobiliza mai bine și vor juca fotbalul lor.

Toate echipele sunt bune, toate echipele sunt periculoase, poți să pierzi cu oricare și sperăm să câștigăm meciul cu Chindia, a mai spus „Regele”.

CS Mioveni a avut și ea un penalty în prelungirile meciului, însă Albert Voinea a ratat de la punctul cu var.

ADVERTISEMENT