Sport

Gică Hagi, împăcat cu egalul dintre FC U Craiova și Farul: „Mă bucur pentru băieți, noi trebuie să muncim mult!”

Gică Hagi a vorbit la finalul meciului dintre FC U Craiova și Farul, scor 1-1.
27.08.2021 | 23:28
Gica Hagi impacat cu egalul dintre FC U Craiova si Farul Ma bucur pentru baieti noi trebuie sa muncim mult
ADVERTISEMENT

„Regele” a fost mulțumit de evoluția jucătorilor săi, însă rezultatul a fost cel care nu l-a mulțumit, acesta dorind să plece cu toate punctele din Bănie.

Gică Hagi i-a felicitat și pe adversari, inclusiv pe Adrian Mutu, antrenorul echipei, despre care spune că face o treabă foarte bună și că va evolua mult în carieră.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, împăcat după remiza dintre FC U Craiova și Farul

Gică Hagi a fost mulțumit după remiza obținută de Farul în Bănie împotriva lui FC U Craiova, lăudându-și jucătorii, despre care a spus că au făcut un meci destul de bun.

„Noi reprezentăm două cluburi, suntem antrenori, v-am promis un meci bun și cred că ambele echipe au contribuit la asta.

ADVERTISEMENT

Fiecare echipă a încercat să se impună, mă bucur pentru băieți, pentru că au revenit după 1-0 în deplasare, cu galerie, cu tradiția echipei adverse în spate. Felicitări, Craiovei pentru meci, suntem ambele la început”.

„Nu știu de faza lui Jefte, mai bine mă întrebați de faza din ultimul minut când nu a intrat în poartă, e important că am produs și muncim să devenim mult mai buni”, a mai spus Gică Hagi la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Golul face diferența!”

Gică Hagi a continuat și speră ca la următorul meci, Farul să câștige și echipa să continue drumul spre obținerea unui loc în play-off-ul campionatului:

Noi ne adaptăm la program și să încercăm să îi punem și pe ceilalți la punct. Avem meci cu Galatasaray în săptămâna care vine.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că jucătorii se gândesc la play-off, dar trebuie să muncim și să înscriem, pentru că golul face diferența. Mi-a plăcut Craiova, are strategie, e puternică”.

„Moruțan și Cicâldău au ajuns la un club enorm, să se bucure de fotbal, de antrenamente și să devină mai buni”, a mai spus Gică Hagi.

Următorul meci al Farului va fi pe teren propriu, împotriva Academicii Clinceni, partidă care se va juca pe 13 septembrie, după meciurile naționalei României din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.

ADVERTISEMENT