Sport

Gică Hagi n-are dubii după performanțele lui Popovici și Halep. ”Individual, arătăm că românul are talent foarte mult și este bun”

Gică Hagi a fost cucerit de performnațele românești de sâmbătă, zi în care David Popovici a devenit campion european, cu un nou record mondial, iar Simona Halep s-a calificat în finală la Toronto.
14.08.2022 | 18:44
Gica Hagi nare dubii dupa performantele lui Popovici si Halep Individual aratam ca romanul are talent foarte mult si este bun
Gică Hagi nu a ratat ocazia de a scoate în evidență performanțele obținute sâmbătă de David Popovici și Simona Halep. Foto: FarulTV
ADVERTISEMENT

”Rege” pentru fotbalul românesc, Gică Hagi a vorbit, mereu, la superlativ, despre performanțele obținute de sportivii români în alte discipline.

Nu a făcut excepție nici cu prilejul conferinței de presă de dinaintea meciului pe care echipa sa, Farul, o va susține luni, contra lui Hermannstadt, în runda a cincea din Superliga. Când, evident, nu a ratat ocazia de a scoate în evidență performanțele izbutite de David Popovici și Simona Halep.

ADVERTISEMENT

”Sportivi fantastici…Se poate în România!”, a spus Gică Hagi

Fără îndoială, ziua de sâmbătă a fost una de excepție pentru sportul nostru. David Popovici a izbutit să confirme calculele hârtiei și a obținut titlul european la 100 metri liber.

Și, în plus, tot mai rapid, pe măsură ce avansa către finală, David a bătut, copios, recordul mondial. Mai mult, vorbim despre o performanță care data din acea epocă a costumelor speciale.

ADVERTISEMENT

Apoi, din Canada, a venit o altă veste bună. După ce a pierdut la 2 primul set cu Jessica Pegula, Simona Halep a întors rezultatul. A câștigat, 6-3, 6-4, următoarele două seturi și joacă prima finală de când este antrenată de Patrick Mouratoglou.

Iar Gică Hagi nu a ratat prilejul de a scoate în evidență aceste rezultate. ”Sportivi fantastici, care reprezintă România la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

Se poate în România! Semnalul pe care ni-l dau ei întotdeauna este că se poate”, a precizat ”Regele”.

Pentru ca, apoi, să își declare și marea dorință. Mai exact, ca și în sporturile de echipă să obținem rezultate de aceeași anvergură. Menționând însă și condiția necesară pentru ca acest lucru să devină realitate.

ADVERTISEMENT

Mai exact, că este nevoie de muncă. Iar Hagi apreciază că, pentru a avea performanțe, mai este de lucrat.

”Suntem buni și cred că mai avem mult de lucrat la jocurile de echipă. Dar individual, arătăm că românul are talent foarte mult și este bun”, a precizat Gică Hagi.

 

ADVERTISEMENT