Fotbal intern

“Regele” jubilează după calificarea în play-off: “Nici nu ştiam că jucăm cu Steaua în prima etapă”

FC Viitorul s-a calificat în play-off-ul Ligii 1 Betano după ce a învins Poli Iaşi la Copou, scor 1-0.
24.02.2018 | 22:37
Regele jubileaza dupa calificarea in playoff Nici nu stiam ca jucam cu Steaua in prima etapa

Gheorghe Hagi a vorbit despre victoria împotriva celor de la Poli Iaşi: “În iarnă am luat nişte decizii foarte importante, ne-am asumat anumite riscuri… Am intrat în playoff cu o victorie. Ne-am făcut datoria şi am intrat în playoff. Ne-am adaptat foarte bine la condiţiile de la Iaşi. Trebuie să jucăm pe orice tip de gazon. Eu cred că am făcut un meci bun.”

Hagi a refuzat să vorbească despre celelalte echipe din playoff şi a vorbit despre tinerii pe care îi promovează: “Îi felicităm pe cei din playoff. Noi nu vorbim despre ceilalţi. Nu sunt în măsură să spun dacă în playoff sunt cele mai bune echipe din România. Eu pot să vorbesc de echipa mea. Am avut jucători născuţi în 98. Echipa arată din ce în ce mai bine şi sper să facem faţă în playoff.” 

Viitorul va debuta în play-off cu Steaua

Viitorul a trecut de Poli Iaşi cu 1-0, după reuşita lui Aurelian Chiţu în minutul 14. Elevii lui Gică Hagi au terminat astfel pe locul 5 în Liga 1 Betano, reuşind să adune 44 de puncte.  Prima partidă a Viitorului în play-off ul Ligii 1 Betano va fi în compania celor de la FCSB, în deplasare. În partidele din sezonul regulat, Viitorul a câştigat 1-0 pe teren propriu şi a pierdut cu 2-0 pe Naţional Arena.

“Nici nu ştiam că o să începem în playoff cu Steaua. Nu m-a interesat. Pentru mine era important să mă gândesc la meciul cu Iaşi. Nu le-am lăsat nicio şansă. Ne-a ieşit absolut tot ce ne-am dorit. Avem ca obiectiv să jucăm fiecare meci cu o mentalitate bună pentru că nu avem nimic de pierdut. Cred că avem mult talent, omogenitate, un staff tehnic bun şi cred că o să facem lucruri frumoase. Eu aşa cred. Pentru noi este un examen important. Presiunea este pe celelalte echipe”, a spus Gheorghe Hagi.

Tags: