Sport

Gică Hagi neagă despărțirea de Grameni și Alexi Pitu. Regele pleacă în vacanță la fiul lui: ”Ianis rămâne la Rangers!”

Farul Constanța s-a impus în ultimul meci al anului 2-0 cu Dinamo și Gheorghe Hagi e fericit. ”Regele” a vorbit despre posibila despărțirea de Grameni și Pitu și a dezvăluit că-și va petrece vacanța în Scoția.
21.12.2021 | 00:12
Gica Hagi neaga despartirea de Grameni si Alexi Pitu Regele pleaca in vacanta la fiul lui Ianis ramane la Rangers
Gică Hagi
ADVERTISEMENT

Gică Hagi are motive să fie fericit după ultimul meci al anului. Farul a câștigat în Ștefan cel Mare 2-0 cu Dinamo și își va petrece Sărbătorile alături de Ianis, în Scoția.

Tehnicianul dobrogenilor este convins că fiul lui își dorește să rămână la Rangers, în ciuda ofertelor pe care le are și a dezvăluit care este situația jucătorilor despre care s-a speculat că ar putea părăsi gruparea dobrogeană în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi va avea o vacanță activă. Merge la Ianis și așteaptă ”ofertele” pentru Grameni și Pitu

Meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 se reiau în a doua jumătate a lunii ianuarie. Gică Hagi vrea să profite din plin de scurta vacanță, dar nu renunță la muncă.

Își va petrece Sărbătorile la Ianis, în Scoția, și așteaptă să se concretizeze ”oferta” campioanei CFR Cluj pentru Constantin Grameni și Alexi Pitu.

ADVERTISEMENT

”Intru în vacanță, mă duc la Ianis. Din seara asta încep munca, sunt griji pentru că avem o vacanță scurtă. Trebuie să aducem jucători care să aducă un plus echipei.

Am citit în această lună de Pitu, Grameni, Ianis. E bine să ce discută. Ianis cred că rămâne la Rangers, Grameni nu știu, întrebați-l pe Petrescu. Noi suntem deschiși pentru că asta face clubul nostru. Producem performanță și jucători”, a spus Gică Hagi, imediat după succesul din Ștefan cel Mare

ADVERTISEMENT

Grameni și Pitu sunt doriți, cel puțin declarativ, de Dan Petrescu la CFR Cluj, dar pe adresa clubului constănțean nu a ajuns nicio ofertă concretă. Primul a jucat 13 meciuri în actualul campionat, iar Pitu a contabilizat 20 de apariții în tricoul Farului.

Cum a comentat Gică Hagi posibila numire a lui Adrian Mutu pe banca naționalei

Adrian Mutu are cele mai mari șanse să fie numit selecționer al României, așa cum FANATINK a dezvăluit în exclusivitate. Întrebat dacă este cel mai potrivit pentru a prelua banca ”tricolorilor”, Gheorghe Hagi a oferit un răspuns ”elegant” în care l-a elogiat pe cel care a preluat tricoul cu numărul 10 al României, după retragerea sa.

ADVERTISEMENT

”Un campion, un jucător fantastic, un antrenor la început. Nu eu decid, dar l-am analizat, am jucat și împotriva lui, ca antrenor, are personalitate, știe fotbal.

Ca experiență, a jucat la nivel mare și poate să compenseze, pentru că e dedicat, arată incredibil și pe bancă. Mie mi-a plăcut de el”, a comentat Gică Hagi.

Refuzată de Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, Federația va anunța în perioada următoare nulele noului selecționer al echipei naționale, iar Adrian Mutu a rămas singurul candidat.

ADVERTISEMENT