Revista FANATIK

Gică Hagi, la un pas să aducă acţionar un brand uriaş! Viitorul poate primi cadou un stadion nou! Unde și pe banii cui, află din revista FANATIK pe ianuarie!

07.02.2019 | 19:19
Gica Hagi la un pas sa aduca actionar un brand urias Viitorul poate primi cadou un stadion nou Unde si pe banii cui afla din revista FANATIK pe ianuarie

A apărut revista FANATIK pe ianuarie! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini la numai 5 lei! 48 de pagini de exclusivități! Ai apucat să o cumperi? Numai din revista FANATIK pe ianuarie poți afla cum arată, ce subiect dezvoltă sau câte… pagini are teza de doctorat a antrenorului Mihai Teja! Sau ce salarii dă, de fapt, Gigi Becali jucătorilor de la FCSB, cine-i „fruncea”, cine-i la… „retrogradare”! Le găsești în numărul din ianuarie al revistei FANATIK!

Știi în câte finale europene au fost echipe românești în 1989, anul dispariței lui Nicolae Ceaușescu? Este o prăpastie uriașă între performanțele de atunci și jalea de acum! Dar unde construiește George Copos un adevărat „orășel” știi? Și cât îl costă? Sau când este posibil să bage iar bani la Rapid? Apropo de bani, vrei să câștigi ceva „caș” din poker? Poker profesionist. Te învață cum să faci Daniel Negreanu, canadianul cu părinți români care este numărul 2 mondial ca bani câștigați din concursurile de poker! Unde găsești toate astea? Numai în revista FANATIK din ianuarie!

Gică Hagi negociază asocierea cu un mare brand! Viitorul poate primi cadou un stadion nou! Unde și pe banii cui, află din revista FANATIK pe ianuarie!

Buget de 10 milioane de euro în primul an și câte 5 milioane în următorii doi ani sunt cifrele care stau la baza unei foarte posibile asocieri a lui Gică Hagi cu un puternic brand. Obiectivele sunt clare: titlul de campioană și participarea în grupele Ligii Campionilor sau, măcar, în grupele Ligii Europa. Pentru ca peste 3 ani clubul să se poată autofinanța. Gică Hagi ar urma să rămână cu pachetul majoritar de acțiuni și ar putea, în funcție de ce-și dorește, să antreneze în continuare sau să ocupe postul de manager general.

Gică Hagi este și om de afaceri în afară de... „Regele” fotbalului românesc! Află din revista FANATIK pe ianuarie cu cine negociaza viitorul... Viitorului! Este un mare brand românesc!
Gică Hagi este și om de afaceri în afară de… „Regele” fotbalului românesc! Află din revista FANATIK pe ianuarie cu cine negociaza viitorul… Viitorului!

Bomboana pe tort este un stadion nou-nouț, evident ultramodern, de 18-20 de mii de locuri. Stadion care se va construi indiferent dacă discuțiile cu Gică Hagi se vor finaliza într-o înțelegere sau nu. Unde, în ce oraș, la cât se va ridica investiția, ce stadion din Germania este modelul, despre ce brand este vorba, dar și cum se va numi noua echipă, cât de avansate sunt negocierile poți afla din numărul pe ianuarie al revistei FANATIK!

Revista FANATIK din ianuarie îți aduce aminte de marile tragedii care au îndoliat sportul mondial înainre de dispariția dramatică a atacantului argentinian Emiliano Sala. Au fost atât de multe...
Revista FANATIK din ianuarie îți aduce aminte de marile tragedii care au îndoliat sportul mondial înainre de dispariția dramatică a atacantului argentinian Emiliano Sala

A fost găsit avionul care l-a omorât pe Emiliano Sala! Citește în revista FANATIK din ianuarie ce tragedii cumplite au precedat dispariția fotbalistului argentinian!

Din numărul pe ianuarie al revistei FANATIK mai poți afla cum se desfășoară bătaia dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu, la nivel verbal, violent, cu amenințări și jigniri, care sunt „taberele” din spatele fiecăruia. Sau de ce a venit în România, de fapt, mijlocașul malian Ibrahima Tandia, acum (încă) la Sepsi Sfântu Gheorghe. Nici nu-ți poți închipui ce viață grea a avut băiatul fostei glorii rapidiste Sandu Neagu! Drumul său dramatic de la orfelinat la naționala U15 este scenariu de film! Un spațiu amplu este dedicat cumplitelor tragedii care au îndoliat sportul mondial înaintea dispariției dramatice a argentinianului Emiliano Sala. Și sunt doar câteva dintre subiectele pe care le poți citi în revista FANATIK din ianuarie!

Așa că nu uita: a apărut revista FANATIK pe ianuarie! Primul număr al revistei FANATIK în 2019, prima lovitură! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!