News

Asta e echipa cu care Gică Hagi negociază intens transferul lui Ianis! Au venit și la Cluj să-l vadă! EXCLUSIV

02.05.2019 | 10:25
Asta e echipa cu care Gica Hagi negociaza intens transferul lui Ianis Au venit si la Cluj sal vada EXCLUSIV

Ianis Hagi nu va mai juca pentru Viitorul din sezonul următor. Decarul echipei naționale de tineret se pregătește să se reîntoarcă în fotbalul occidental, iar pasul se va face, cel mai probabil, înainte de turneul final al Europeanului din Italia și San Marino. FANATIK a aflat că echipa cu care Gică Hagi negociază intens transferul fiului său este Standard Liege!

Standard Liege a venit la Cluj să-l vadă pe Ianis Hagi în CFR – Viitorul

Au fost întâlniri și în Belgia între Gică Hagi și reprezentanții belgienilor, dar aceștia au fost prezenți și pe „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj, la meciul CFR – Viitorul pentru a-l urmări pe Ianis. Acesta nu a făcut o partidă grozavă, dar transferul lui depinde în acest moment doar de negocierile dintre părți.

După ce au izbutit să dea lovitura cu Răzvan Marin, luat de la Viitorul cu 2,3 milioane de euro și vândut recent la semifinalista Ligii, Ajax Amsterdam cu 12,5 milioane de euro, cei de la Standard Liege merg pe aceeași pistă. Sau pe aceeași „mină de aur”, pentru că belgienii sunt convinși că vor da lovitura și cu Ianis Hagi.

Gică Hagi negociază cu Standard Liege transferul lui Ianis Hagi. Cât costă
Gică Hagi este foarte dur cu Ianis la fiecare meci, pentru că cere mereu sută la sută de la fiul său

Gică Hagi a anunțat deja plecarea lui Ianis în această vară

Hagi a fost extrem de iritat după meciul de la Cluj când a fost chestionat la conferința de presă despre Ianis Hagi. Acesta nu jucase foarte bine, fuseseră și cei de la Standard la meci, astfel că a provocat o mică furtună la discuția cu presa. A doua zi s-a calmat și a vorbit deschis despre plecarea lui Ianis la finalul sezonului.

„Ianis trebuie să facă pasul afară în vară și îl va face. Pasul ideal ar fi o echipă foarte bună, care joacă fotbal, care îl include în proiect sută la sută. Se duce acolo să joace. El e tânăr, trebuie să joace ca să progreseze. Acesta este obiectivul clubului, al lui în primul rând și al clubului să îi găsim o echipă. Dar el acum are echipe, nu ne plângem” – Gică Hagi, manager Viitorul

Standard e gata să dea acum 3,5 milioane de euro, Gică vrea mai mult!

Iar declarațiile pe care Gică Hagi le-a dat recent la Telekom confirmă de fapt că aspectul cel mai important pentru care se negociază intens este prețul transferului. Din informațiile FANATIK, Standard este dispusă să pună jos acum 3,5 milioane de euro, cu o cotă de 20 la sută dintr-un transfer ulterior, așa cum a făcut și la Răzvan Marin, dar „Regele” cere mai mult.

„Suntem aproape de transferul lui Ianis. Aproape, adică mai e o lună. Așa cred că va fi. Dacă nu, vom aștepta. Dacă vom aștepta, va fi mai scump. Am spus-o și pe asta. Veniți acum, după o lună va fi mai scump. Acum e mai ieftin” – Gică Hagi, manager Viitorul

Mai mult decât atât, Hagi pune presiune pe belgienii de la Standard să-i accepte condițiile înainte de debutul turneului final continental, mizând pe faptul că Ianis va face partide foarte bune acolo. Gică anunță un preț acum, „mai ieftin”, și altul mult mai mare după duelurile lui Ianis cu Anglia, Franța și Croația.

Gică Hagi negociază cu Standard Liege transferul lui Ianis Hagi. Cât costă
Ianis Hagi nu a izbutit să se impună în tricoul Fiorentinei, dar acum este mult mai bine pregătit
  • 3,5 milioane de euro este cota actuală a lui Ianis Hagi, cea mai mare din carieră, de 5 ori mai mare decât atunci când s-a întors de la Fiorentina la Viitorul, în ianuarie 2018
  • 2.000.000 de euro a plătit Gică Hagi italienilor pentru a-l repatria pe Ianis