Fotbal intern

Gică Hagi negociază transferul lui Ianis la un club important: ”Vă puneți întrebarea de ce a venit aici?”

16.04.2019 | 12:04
Gica Hagi negociaza transferul lui Ianis la un club important Va puneti intrebarea de ce a venit aici

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, negociază în aceste zile transferul lui Ianis la un club important din Europa. Informația a fost oferită de fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care a zburat în același avion spre Spania cu cei doi, plus Gică Popescu și George Ogăraru. Ei vor fi prezenți la întâlnirea dintre FC Barcelona și Manchester United, din manșa secundă a sferturilor de finală ale Champions League.

Gică Hagi negociază transferul lui Ianis la un club important: ”E copt, a prins forță în picioare”

”Eu cred că se conturează un transfer foarte mare. În avionul de Barcelona, ieri, că am venit cu Hagi, cu Ianis, cu Ogăraru și cu Popescu… Vă puneți întrebarea de ce a venit aici?! La Barcelona. Sau la Manchester?! Nu văd de ce nu! Vă dau în premieră, că nu cred că se supără Hagi, că vorbesc frumos. Din vară l-aș lăsa pe Ianis să plece pe bani mulți. E copt, a prins forță în picioare, e fotbalist care lovește și cu stângul, și cu dreptul”, a spus Dumitru Dragomir despre faptul că Gică Hagi va negocia un transfer al fiului său Ianis.

”Am venit cu ei în avion, am stat de vorbă. Hagi mi-a explicat despre cum vede el fotbalul. Lumea îl înțelege greu, dar el are dreptate. E extraordinar, are niște idei fenomenale și de aia joacă echipa lui. Știrea e că au venit aici ca să discute cu cineva. Ce naiba, sunt și eu om de fotbal, fac asta de o viață întreagă, mă pricep puțin. Apoi, nu vă puneți întrebarea ce caută și cu Ogăraru?!”, a mărturisit fostul șef al LPF la Pro X.

Ianis Hagi în duel pentru balon cu Ivan Martic în meciul U Craiova - FC Viitorul
Ianis Hagi în duel pentru balon cu Ivan Martic în meciul U Craiova – FC Viitorul

Ianis Hagi, aproape de un transfer la FC Sevilla

Presa spaniolă a scris luni că Ianis Hagi este monitorizat atent de patru cluburi mari din Europa. Jurnaliștii au scris că Ajax Amsterdam, Standard Liege, Anderlecht Bruxelles și FC Sevilla sunt echipele care îl urmăresc cu atenție pe căpitanul Viitorului, dar cel mai aproape de un transfer este gruparea andaluză. Cel care insistă pentru aducerea internaționalului român este Monchi, directorul sportiv care a revenit la Sevilla după o scurtă perioadă petrecută la AS Roma.

Înaintea meciului cu U Craiova, în care a și marcat un gol superb, Ianis Hagi a susținut o conferință de presă în care a dezvăluit că este pregătit să încerce o nouă aventură în străinătate, după ce transferul la AC Fiorentina a fost un eșec total pentru el. Și Gheorghe Hagi a recunoscut că există oferte pentru fiul său și îi va fi greu să-l mai păstreze și în sezonul viitor.