Sport

Gică Hagi, nervos după Voluntari – Farul 1-1: „Dacă jucăm ca în ultimele două meciuri, n-avem șanse la titlu”

Gică Hagi a fost supărat pe greșelile jucătorilor săi după remiza Farului în deplasarea cu FC Voluntari, scor 1-1.
16.12.2022 | 22:39
Gica Hagi nervos dupa Voluntari  Farul 11 Daca jucam ca in ultimele doua meciuri navem sanse la titlu
Gică Hagi, nervos după Voluntari - Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” a fost dezamăgit de greșelile personale făcute de elevii săi, inclusiv pentru penalty-ul făcut, din care ilfovenii au egalat pe finalul meciului.

Gică Hagi, nervos după Voluntari – Farul

Gică Hagi a fost nervos la finalul meciului dintre FC Voluntari și Farul, partidă în care constănțenii au deschis scorul și în care au avut un gol anulat corect pe motiv de ofsaid.

ADVERTISEMENT

Spre finalul meciului, FC Voluntari s-a trezit la realitate și a ratat mai multe ocazii mari, Farul fiind salvată de neinspirația atacanților lui Liviu Ciobotariu sau de paradele spectaculoase ale lui Marian Aioani.

„Am început foarte bine jocul, erau conectați, după gol cred că n-am mai avut același ritm, ei controlau jocul, a fost pe contre, am avut și noi și ei ocazii.

ADVERTISEMENT

Se putea întâmpla orice, dar s-a terminat egal. Sunt lucruri care se întâmplă, greșeala face parte din joc, Sârbu a făcut o greșeală, dar și noi am avut o eliminare înainte 200%… e incredibil, dar asta e.

Eu mă așteptam ca atacanții noștri să marcheze când sunt singuri cu portarii, dacă nu pasezi când ești singur cu portarul să-l lași pe colegul tău cu poarta liberă… ne vine bine vacanța.

ADVERTISEMENT

Dacă jucăm cum am jucat până la ultimele două meciuri, ne putem gândi la titlu, dacă ne raportăm la ultimele două meciuri, n-avem șanse. Noi ne gândim la titlu!”, și-a început Gică Hagi discursul.

„Nu s-a întâmplat nimic cu Farul!”

„Nu s-a întâmplat nimic cu Farul, săptămâna trecută am dat opt goluri. Ei au controlat ritmul jocului, noi am alergat după ei.

ADVERTISEMENT

Le-am explicat, li s-a spus… de ce ei s-au retras nu știu. Trebuia să ducem meciul înspre direcția noastră. Am avut și noi ocaziile noastre totuși, nu e chiar așa”, a continuat Gică Hagi.

„O să revenim la identitatea noastră, nu vom juca individual, asta le-am spus și lor, vrem să stăm colectiv bine. În ultimele două meciuri, totul s-a gândit individual, nu am mai fost pe ambele faze bine.

Am dat adversarului oportunitatea de a controla jocul. Vin sărbătorile, vreau să mă relaxez și vom vedea ce vom face. N-am nicio emoție în privința deciziei de la TAS”, a mai spus „Regele”.

ADVERTISEMENT