Fotbal intern

Gică Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorți pentru EURO: „Fiecare gândește ce vrea, nu era obligatoriu” + Atac la LPF: „A fost făcută bine programarea”

02.12.2019 | 23:12
Gică Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorți pentru EURO: „Fiecare gândește ce vrea, nu era obligatoriu” + Atac la LPF: „A fost făcută bine programarea”
Echipa lui Gică Hagi a pierdut la Botoșani. Sursă Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Viitorul a pierdut meciul cu Botoșani, ultimul din runda a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1. La finalul jocului din Moldova, Gică Hagi a acuzat condițiile gazonului, încercat de ninsoare, și și-a arătat nemulțumirea legată de programarea echipei sale în etapa următoare, când va întâlni Astra.

Gică Hagi, atac la LPF

Gică Hagi este nemulțumit de programarea meciurilor din această săptămână. După ce luni seara a jucat la Botoșani, Viitorul va disputa următorul meci joi, împotriva celor de la Astra, echipă ce a jucat vineri cu Gaz Metan. De asemenea, Hagi susține că terenul înghețat din Moldova a dus la înfrângerea cu Botoșani.

ADVERTISEMENT

A fost un meci ca și terenul, a trebuit să ne adaptăm, să jucăm mai direct, nu am reușit să facem ce trebuie în prima repriză. În a doua parte am făcut mai mult pressing, am avut ocazii, dar asta a fost. Din păcate în careul advers nu am jucat cum trebuie, am avut un șut sau două, noi am fost mai periculoși.

Ăsta este fotbalul, câteodată nu iese cum îți dorești, poate ei au fost mai inspirați. Astra a avut trei zile de odihnă mai mult decât noi, programare.. a fost făcută bine. Noi am jucat și în deplasare la 300 de kilometri, ei au jucat acasă, asta este”, a declarat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„Nimeni nu m-a invitat”

Gică Hagi a vorbit și despre tragerea la sorți a grupelor pentru EURO 2020, eveniment găzduit de București, la care susține că nu a fost invitat: „N-am văzut grupa, nu m-am uitat. Nu am fost invitat, dar nu era obligatoriu, fiecare gândește ce vrea. Știu că România joacă un baraj, până la Campionatul European mai e”.

După înfrângerea cu Botoșani, Viitorul a ratat șansa de a egala liderul CFR Cluj în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1. Formația lui Gică Hagi este pe trei, cu 32 de puncte.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri