Fotbal intern

Gică Hagi, ofertă din partea unei case de pariuri. “Au fost propuneri mari!” Avertisment pentru fotbaliștii săi

08.07.2019 | 10:37
Gică Hagi și arbitrul George Găman în meciul CFR Cluj - Viitorul. "Regele", ofertă din partea unei case de pariuri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a recunoscut că a fost ofertat de o casă de pariuri, iar patronul și antrenorul celor de la Viitorul a dezvăluit de ce a refuzat. Fostul mare fotbalist al echipei naționale a României crede că lumea l-ar critica dacă Viitorul ar lua bani de la case de pariuri.

Gică Hagi, ofertă din partea unei case de pariuri

“Da, dar nu se poate! Eu sunt și patron, și manager, nu se poate să fiu sponsorizat de pariuri! Cu toate că au fost propuneri mari! Din păcate! Spun din păcate fiindcă pierd  niște bani, am înțeles că plătesc mult casele de pariuri care sponsorizează cluburile.

ADVERTISEMENT

Ce ar crede lumea dacă Viitorul ar lua bani de la case de pariuri, când eu sunt și antrenor, nu doar patron? Eu văd fotbalul altfel: să muncești, să vrei să câștigi, să lupți”, a spus Gică Hagi, conform Gsp.ro.

Gică Hagi îl felicită pe Andrei Artean după golul înscris în meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Gică Hagi îl felicită pe Andrei Artean după golul înscris în meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Gică Hagi, avertisment pentru fotbaliștii de la Viitorul

Gică Hagi a vorbit și despre Mihai Voduț, jucător care a fost dat afară de la Viitorul deoarece a pariat, iar antrenorul și patronul fostei campioane a României susține că nu l-ar fi iertat pe fotbalist. Mai mult, “Regele” a dezvăluit și ce le-a transmis jucătorilor săi în legătură cu pariurile.

ADVERTISEMENT

“Nu, nu aveam cum. Toți jucătorii mei au clauze în contract, nu au voie să parieze. Acum să nu devină o obișnuință, cine vrea să plece să parieze. Ha, ha, ha! Eu le-am zis clar fotbaliștilor: pariurile există, dar sunt pentru ceilalți oameni, nu pentru voi. S-au tot dezvoltat pariurile, am înțeles că au ajuns la o scară imensă. Pentru mine, nu poate exista așa ceva! Ca jucător trebuie să lupți pentru un contract bun, să câștigi banii din salarii și din prime, nu din pariuri! Să te dedici sportului și să îți creezi o cotă bună și o viață frumoas”, a mai spus Gică Hagi.