Sport

Gică Hagi, „pachet” pentru renașterea fotbalului românesc: antrenor la Farul și selecționer! Când crede Dumitru Dragomir că va accepta „Regele” oferta. Video Exclusiv

Gică Hagi ar putea fi și antrenorul celor de la Farul și să conducă și destinele echipei naționale a României. Dumitru Dragomir argumentează
27.05.2023 | 14:32
Gica Hagi pachet pentru renasterea fotbalului romanesc antrenor la Farul si selectioner Cand crede Dumitru Dragomir ca va accepta Regele oferta Video Exclusiv
Exclusiv. Gică Hagi, pachet pentru renașterea fotbalului românesc antrenor la Farul și selecționer! Când crede Dumitru Dragomir că va accepta Regele oferta. Video
ADVERTISEMENT

Gică Hagi este considerat capabil să pregătească în același timp și Farul și echipa națională a României. Fostul președinte al LPF a explicat de ce la FANATIK SUPERLIGA.

Gică Hagi rămâne la Farul și antrenează și echipa națională a României?!

Dumitru Dragomir a vorbit despre șansele ca Gheorghe Hagi să fie din nou selecționerul României„Păi cine dracu nu ar vrea?! Dar nu vrea el acum, că încă nu sunt copți jucătorii lui. Peste un an-doi vine și va avea rezultate”.

ADVERTISEMENT

„Oracolul de la Bălcești” laudă strategia lui Hagi: „Proiectul lui Hagi este unic în lume și eu îl știu foarte bine. De exemplu când a făcut asocierea cu Ciprian Marica, i-a dat 20% și 80% el. Apoi a cumpărat înapoi 10% de la Ciprian Marica și are de vânzare 80%.

Nu dă la nimeni mai mult de 10%! Și vor fi 10 proprietari! Iar el cu 10% e coproprietar și poate să antreneze și echipa națională și tot ce vrea el”, a mai spus fostul președinte al LPF, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi caută investitori, iar Dumitru Dragomir îi încurajează: „Recomand 100% la toți care au bani”

Dumitru Dragomir nu vrea să mai revină în prim plan și nu se gândește să investească în echipa lui Hagi, însă e convins că ar fi o afacere bună: „La vârsta asta a mea nu aș băga bani la Farul. Am înțeles că bătrănețea nu ocolește pe nimeni, dar eu nu sunt dator la nimeni cu nicio moarte. Să trăiască toată lumea, să nu moară nici dușmanii! 

Recomand 100% la toți care au bani și sunt sub 75 de ani să cumpere acțiuni la Farul. Dacă aș fi în locul lui Hagi aș vinde chiar mai scump de trei milioane de euro un pachet de 10%”.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir e de părere că Hagi nu va putea face ce vrea cu banii dacă vor fi mai mulți finanțatori: „Nu există drept de veto în momentul în care toată lumea este egală și cu drept de vot. Nu există pe pământul ăsta! Drept de veto nu există, ci clauze contractuale în care puterea tehnică o deții tu, nu puterea financiară! 

Vivi Răchită e însă de părere că Hagi nu va renunța așa ușor la jucăria lui: „Dai bani, dar dreptul de veto e la Hagi! Nu o să dea el niciodată frâiele din mână! Așa a spus. Este clubul pe care el l-a înființat, l-a făcut mare și cu el a ajuns campion”.

ADVERTISEMENT

„El face treaba asta să-și recupereze cele 20 de milioane de euro pe care le-a dat acolo”

Gică Hagi vrea investitori la Farul, iar Dragomir îl felicită pentru decizia luată, mai ales că și-a pus în joc toată averea când a plecat la drum cu academia„Nu poți tu să dirijezi pe banii mei! Aici supui la vot! E ca la guvernul țării! Nu există să nu dea! E proiectul lui, nu e al altora. Cine l-a luminat, sau dacă el este, înseamnă că e diabolic! E formidabil! 

VIDEO MAI JOS: 

Voi vedeți partea plină a paharului. El face treaba asta să-și recupereze cele 20 de milioane de euro pe care le-a dat acolo. Rețineți: el nu poate să stea la nesfârșit cu banii băgați acolo.

Cine știe dacă în viața asta își recuperează 50% din ei. El a gândit-o perfect prin acțiunile puse la vânzare! M-am interesat și proiectul lui e unic în lume!”, a mai punctat Dumitru Dragomir.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT